۰
subtitle
ارسال: #۱

گرامرهای مستقل از متن در در درس طراحی و پیاده سازی زبانهای برنامه سازی
سلامم...
دوستان یه سوال مهم تو کتاب طراحی و پیاده سازی زبانهای برنامه سازی ترجمه جعفر نژاد قمی در مورد گرامرهای مستقل از متن صحبت کرده من مفهومشو نگرفتم میشه واضح و کامل توضیح بدین
دوستان یه سوال مهم تو کتاب طراحی و پیاده سازی زبانهای برنامه سازی ترجمه جعفر نژاد قمی در مورد گرامرهای مستقل از متن صحبت کرده من مفهومشو نگرفتم میشه واضح و کامل توضیح بدین
۰
ارسال: #۲

RE: گرامرهای مستقل از متن در در درس طراحی و پیاده سازی زبانهای برنامه سازی
ارسال: #۳

(۱۵ اسفند ۱۳۹۳ ۰۸:۰۶ ب.ظ)farhud نوشته شده توسط:(14 اسفند ۱۳۹۳ ۰۷:۵۱ ب.ظ)maryam.iii نوشته شده توسط: سلامم...بریم بگردیم سوال رو پیدا کنیم؟؟
۰
ارسال: #۴

(۱۴ اسفند ۱۳۹۳ ۰۷:۵۱ ب.ظ)maryam.iii نوشته شده توسط: سلامم...
هر گرامری که سمت چپ هر فلش ، فقط متغیر باشد را گرامر مستقل از متن می گویند
۰
ارسال: #۵

شرح روان درس طراحی پیاده سازی کتاب پرات همراه با۵۰۰ سوال تستی با پاسخ تشریحی را می تونید از کتاب زیر استفاده کنید
درس آزمون طراحی و پیاده سازی مولف : یوسف پور و.... نشر: اورنگ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
درس آزمون طراحی و پیاده سازی مولف : یوسف پور و.... نشر: اورنگ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close