تالار گفتمان مانشت
گرامرهای مستقل از متن در در درس طراحی و پیاده سازی زبانهای برنامه سازی - نسخه‌ی قابل چاپ

گرامرهای مستقل از متن در در درس طراحی و پیاده سازی زبانهای برنامه سازی - maryam.iii - 14 اسفند ۱۳۹۳ ۰۷:۵۱ ب.ظ

سلامم...
دوستان یه سوال مهم تو کتاب طراحی و پیاده سازی زبانهای برنامه سازی ترجمه جعفر نژاد قمی در مورد گرامرهای مستقل از متن صحبت کرده من مفهومشو نگرفتم میشه واضح و کامل توضیح بدین

RE: گرامرهای مستقل از متن در در درس طراحی و پیاده سازی زبانهای برنامه سازی - farhud - 15 اسفند ۱۳۹۳ ۰۸:۰۶ ب.ظ

(۱۴ اسفند ۱۳۹۳ ۰۷:۵۱ ب.ظ)maryam.iii نوشته شده توسط:  سلامم...
دوستان یه سوال مهم تو کتاب طراحی و پیاده سازی زبانهای برنامه سازی ترجمه جعفر نژاد قمی در مورد گرامرهای مستقل از متن صحبت کرده من مفهومشو نگرفتم میشه واضح و کامل توضیح بدین
بریم بگردیم سوال رو پیدا کنیم؟؟

RE: گرامرهای مستقل از متن در در درس طراحی و پیاده سازی زبانهای برنامه سازی - mohammad_adiban - 20 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۵۳ ق.ظ

(۱۴ اسفند ۱۳۹۳ ۰۷:۵۱ ب.ظ)maryam.iii نوشته شده توسط:  سلامم...

هر گرامری که سمت چپ هر فلش ، فقط متغیر باشد را گرامر مستقل از متن می گویند

RE: گرامرهای مستقل از متن در در درس طراحی و پیاده سازی زبانهای برنامه سازی - ebrahim.alaeee - 20 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۳۸ ق.ظ

شرح روان درس طراحی پیاده سازی کتاب پرات همراه با۵۰۰ سوال تستی با پاسخ تشریحی را می تونید از کتاب زیر استفاده کنید
درس آزمون طراحی و پیاده سازی مولف : یوسف پور و.... نشر: اورنگ

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: گرامرهای مستقل از متن در در درس طراحی و پیاده سازی زبانهای برنامه سازی - AEM4949 - 26 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۵۹ ب.ظ

(۱۵ اسفند ۱۳۹۳ ۰۸:۰۶ ب.ظ)farhud نوشته شده توسط:  
(14 اسفند ۱۳۹۳ ۰۷:۵۱ ب.ظ)maryam.iii نوشته شده توسط:  سلامم...
بریم بگردیم سوال رو پیدا کنیم؟؟

Big GrinBig GrinBig Grin