سلام
از اونجایی که تحلیل کارنامههای سالهای قبل برای خودم مفید بود، و اینکه فکر میکنم منبع بیشترش همین مانشت بود.
لذا بر آن شدم که کارنامهی خودم رو بذارم، بلکه عبرتی باشد برای سایرین!
زبان ۷
دروس مشترک ۵۴
مدیریت سفید
پایگاه داده ۱۱
هوش ۵۰
سیستم عامل ۵۳
معماری ۳۸
ضمنا چون تعدادی از دوستان منابع رو پرسیدن، گرچه که آدم حسابی در فروم به اندازهی کافی موجود هست. با این حال:
گسسته: من خودم فقط پوران رو خوندم که تقریبا خلاصهای از گریمالدی هست گویا. منتها به دوستانی که وقت دارند اکیدا توصیه میکنم که مباحث مورد نیاز رو از خود گریمالدی به تسلط برسند. مثلا تا قبل از مهر که کمی وقت آزادتر هست.
طراحی الگوریتم + ساختمان : منبع اصلی CLRS هست، اما کتابهای چاپ جدید هادی یوسفی تقریبا خلاصهی جامعی هست. به علاوهی اینکه تمارین مهم clrs رو هم آورده. به نظر من با توجه به کنکورهای اخیر تا ۹۰ درصد پاسخگو خواهد بود.
شبکه : کلیدیترین کلید موفقیت شما در این درس، تسلط بر تستهای سالهای گذشته با پاسخهای دکتر حقیقت هستش! دیگه نمیدونم از پارسه میخواهید گیر بیارید، از سایت خود ایشون یا هرجا..
مهندسی نرمافزار: راه در رویی غیر از پرسمن ندارید! حالا یا خودش یا اگر وقت نشد خلاصههایی که این و آن بیرون دادهاند. پیشنهادی ندارم!
پایگاه داده : اگر کنکور ۹۰ را در نظر نگیرید، میگویم مقسمی. اما با سوالات امسال نظری ندارم!
معماری: فکر میکنم در کتابهای کنکوری با فاصلهی زیاد، کتاب چاپ جدید هادی یوسفی از پوران بهترین کتاب باشه. هرچند که معماری آیتی ۹۰ چیزی فراتر از سالهای قبل بود. و من با تسلط کامل به این کتاب حدود ۴۰ زدم!
سیستمعامل : به نظر من اصلا نیازی به خوندن منبع نداره (حداقل برای IT که اینطوره)، حدس میزنم که کتاب پارسه نوشتهی حقیقت بهترین کتاب باشه، هرچند که خودم مال طیبی (پوران) رو خوندم که نسبتا راضی بودم.
هوش مصنوعی: تقریبا همهی کتب کنکوری، همهی نیازهای شما رو برآورده نمیکنن! پیشنهادی ندارم!
البته به راهیان ارشد چاپ ۹۰ که نیمنگاهی داشتم به نظر از بقیه بهتر میاومد.
----------------
از همهی اینها که بگذریم، مرور مستمر و صحیح را فراموش نکنید! که بسیار شما را از لحاظ زمانی جلو خواهد انداخت.
یا علی..