کارنامهی IT | گرایش شبکه | رتبهی ۵۴ - نسخهی قابل چاپ |
کارنامهی IT | گرایش شبکه | رتبهی ۵۴ - Muhamad - 09 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۴۸ ق.ظ
سلام از اونجایی که تحلیل کارنامههای سالهای قبل برای خودم مفید بود، و اینکه فکر میکنم منبع بیشترش همین مانشت بود. لذا بر آن شدم که کارنامهی خودم رو بذارم، بلکه عبرتی باشد برای سایرین! [attachment=1088] زبان ۷ دروس مشترک ۵۴ مدیریت سفید پایگاه داده ۱۱ هوش ۵۰ سیستم عامل ۵۳ معماری ۳۸ ضمنا چون تعدادی از دوستان منابع رو پرسیدن، گرچه که آدم حسابی در فروم به اندازهی کافی موجود هست. با این حال: گسسته: من خودم فقط پوران رو خوندم که تقریبا خلاصهای از گریمالدی هست گویا. منتها به دوستانی که وقت دارند اکیدا توصیه میکنم که مباحث مورد نیاز رو از خود گریمالدی به تسلط برسند. مثلا تا قبل از مهر که کمی وقت آزادتر هست. طراحی الگوریتم + ساختمان : منبع اصلی CLRS هست، اما کتابهای چاپ جدید هادی یوسفی تقریبا خلاصهی جامعی هست. به علاوهی اینکه تمارین مهم clrs رو هم آورده. به نظر من با توجه به کنکورهای اخیر تا ۹۰ درصد پاسخگو خواهد بود. شبکه : کلیدیترین کلید موفقیت شما در این درس، تسلط بر تستهای سالهای گذشته با پاسخهای دکتر حقیقت هستش! دیگه نمیدونم از پارسه میخواهید گیر بیارید، از سایت خود ایشون یا هرجا.. مهندسی نرمافزار: راه در رویی غیر از پرسمن ندارید! حالا یا خودش یا اگر وقت نشد خلاصههایی که این و آن بیرون دادهاند. پیشنهادی ندارم! پایگاه داده : اگر کنکور ۹۰ را در نظر نگیرید، میگویم مقسمی. اما با سوالات امسال نظری ندارم! معماری: فکر میکنم در کتابهای کنکوری با فاصلهی زیاد، کتاب چاپ جدید هادی یوسفی از پوران بهترین کتاب باشه. هرچند که معماری آیتی ۹۰ چیزی فراتر از سالهای قبل بود. و من با تسلط کامل به این کتاب حدود ۴۰ زدم! سیستمعامل : به نظر من اصلا نیازی به خوندن منبع نداره (حداقل برای IT که اینطوره)، حدس میزنم که کتاب پارسه نوشتهی حقیقت بهترین کتاب باشه، هرچند که خودم مال طیبی (پوران) رو خوندم که نسبتا راضی بودم. هوش مصنوعی: تقریبا همهی کتب کنکوری، همهی نیازهای شما رو برآورده نمیکنن! پیشنهادی ندارم! البته به راهیان ارشد چاپ ۹۰ که نیمنگاهی داشتم به نظر از بقیه بهتر میاومد. ---------------- از همهی اینها که بگذریم، مرور مستمر و صحیح را فراموش نکنید! که بسیار شما را از لحاظ زمانی جلو خواهد انداخت. یا علی.. |
کارنامهی IT | گرایش شبکه | رتبهی ۵۴ - admin - 09 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۰۱ ق.ظ
کارنامه رو تو سایت آپلود کنید و یا درصدهاتون رو به صورت text بزنید. در گذر زمان این لینک شما میشکنه و ارزش خودش رو از دست میده. موفق باشید. |
کارنامهی IT | گرایش شبکه | رتبهی ۵۴ - Muhamad - 09 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۲۴ ق.ظ
والا در سایت مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. شده جناب تنهایی. مشکل خاصی در نمایشش هست؟ به هر حال text رو اضافه کردم. |
کارنامهی IT | گرایش شبکه | رتبهی ۵۴ - admin - 09 شهریور ۱۳۹۰ ۰۴:۵۱ ق.ظ
ممنون، برای من نمایش نداد، متن هم باشه بهتره. |
کارنامهی IT | گرایش شبکه | رتبهی ۵۴ - maryamsadat_hoseini - 09 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۰۵ ق.ظ
سلام انشالله سال بعد همه داوطلبان همچون شما موفق باشند امکان داره معدل و دانشگاه کارشناسیتون رو معرفی کنید؟ روزی چند ساعت درس می خوندین؟ از چه ماهی استارت درس خوندن رو زدین؟ ممنون |
کارنامهی IT | گرایش شبکه | رتبهی ۵۴ - majid67110 - 09 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۳۵ ق.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۴۸ ق.ظ)Muhamad نوشته شده توسط: مهندسی نرمافزار: راه در رویی غیر از پرسمن ندارید! حالا یا خودش یا اگر وقت نشد خلاصههایی که این و آن بیرون دادهاند. پیشنهادی ندارم! سلام تبریک میگم بخاطر این رتبتون و امیدوارم که موفقیت های بیشتری در آینده کسب کنید دوست عزیز میشه بگید شما خودتون مهندسی نرم افزار را از چه کتابی خوندید ؟ چون به نظر می آید که این درس را خوب زدهاید و به نظرتون اگه بخوام از الان مهندسی نرم افزار را بخونم به نظرتون دیر نیست که بخوام از پرسمن بخونم . لطفا منبع هوش مصنوعی خودتان هم بگید . راستی با این رتبه خوب کجا قبول شدی ؟ با تشکر |
کارنامهی IT | گرایش شبکه | رتبهی ۵۴ - Majid gh - 09 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۱۶ ق.ظ
دوست عزیز ضمن تبریک قبولی به شما میشه طریقه درس خوندنت (برنامه ریزی درسی تو بگی)+کدام آزمون آزمایشی شرکت کرده بودی ؟؟؟ |
RE: کارنامهی IT | گرایش شبکه | رتبهی ۵۴ - Muhamad - 09 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۵۴ ب.ظ
نقل قول: سلام نقل قول: سلام تبریک میگم بخاطر این رتبتون و امیدوارم که موفقیت های بیشتری در آینده کسب کنید نقل قول: دوست عزیز ضمن تبریک قبولی به شما سلام میکنم خدمت دوستان، و آرزوی موفقیت متقابل برای شما دانشگاه کارشناسی من یک غیرانتفاعی بود در مشهد! راجب برنامهریزی و نحوه درس خوندن، آنچنان آدم منظمی نیستم! از مهر شروع کردم منتها بهطور میانگین از آبان که جدیتر شدم، شاید حدود ۵ ساعت در روز احتمالا. برای هوش مصنوعی خودم ملغمهای از سپاهان و پوران و خود راسل رو خوندم، منتها برای آزاد و مباحث خاصش راهیان ارشد رو خوندم و به نظرم از بقیه بهتر بود. پیشنهاد میکنم نگاهی بیاندازید به این کتاب. برای مهندسی نرم هم ترکیبی از پرسمن و پارسه و سپاهان رو استفاده کردم. الان برای خوندن پرسمن دیر نیست، منتها مرورتان حتما باید مستمر باشد. به شدت فرار است! خلاصهبرداری را جدی بگیرید! آزمون آزمایشی رو من پارسه شرکت کردم، به خاطر جامعهی آماری بالاترش نسبت به بقیه! تنها مزیتش هم همینه! سوالای دری وری بعضا کم نداره! منتها هر آزمونی رو که شرکت میکنید سعی کنید به طور جدی از همان آزمون اول جز رتبههای برتر باشید، خیلی در روند رشد شما تاثیرگذار است. راجعبه قولی هم، امنیت شبانه امیرکبیر قول شدم. این بود انشای من!: دی موفق باشید. |
کارنامهی IT | گرایش شبکه | رتبهی ۵۴ - arshad91 - 10 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۵۵ ق.ظ
طرز مرور میشه توضیح بدید؟ |