(۰۲ اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۲۹ ق.ظ)r3za نوشته شده توسط: (02 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ ق.ظ)۲۲۹۹ نوشته شده توسط: ببینید دوستان عزیز امسال اختصاصیه نرم خ سخت تر از پارسال بود ، من پارسال که هیچی واسه کنکور نخونده بودم اختصاصی ۳۲ زدم ولی امسال که کلی خوندم اختصاصیام به ۲۰ هم نمیرسه ، یعنی من خنگ شدم؟؟؟؟؟
نه خنگ نشدید منم دقیقا همین وضعیت برام پیش اومده! پارسال چون هنوز کامپایلرو پاس نکرده بودم کلا حذفش کردم و با ۳ درس ۳۲ زدم,امسال که فول خونده بودمش و رو بقیه درسها هم تسلط بیشتری داشتم فکر کنم در حد ۲۴ ۲۵ درصد زدم! خیلی سوالات ۲ پهلو تو تخصصی نرم زیاد بود(سوال ۹۰ , ۱۰۲ , ۱۰۳ تا حدی ۱۰۵ و...) و به نظرم به دلیل تعداد کم سوالات شانس خوب و بد تو درصدای امسال خیلی خوب خودشو نشون میده.
ایول ،سپاس زدم ولی لایکو پیدا نکردم
جواب دادم! انصافا شما کامپایلر پارسالو با امسال یکی میکنی؟ ۳تا سوال داده،از یک فصل،اونم عوض نکته دار کردن خود سوال اومده صورت سوالو پیچونده! نمیدونم چرا هیشکی به ۹۰ معترض نیست؟ آخه میتونست عکس جدولو تو گزینه ها بده یا اینکه... همه چیو نابود کرد بیشرف
اما انصافا تو سوال ۱۰۲، هوش بچه ها محک میخورد نمیدونم چه ابهامی داشت؟شاید اگه یه کتاب استعداد تحصلی میخوندید این حرفو نمیزدید!۱۰۳ هم که شاید ۲گزینه ای باشه!
سرجلسه شیطون رفت تو جلدم گفت"پاشو دیگه ۵۰% تخصصی زدی برو بیرون حالشو ببر..." منم خسته از درس یه دفعه با اینکه نزدیک ۶۰ دیقه مونده بود رفتم بیرون!کاش نمیرفتم و دوباره میخوندمشون...
(۰۱ اسفند ۱۳۹۳ ۰۸:۰۸ ب.ظ)Heeraad نوشته شده توسط: زبان ۱۰-۲۰
ریاضی -۲
مشترک ۵۳
تخصصی نرم ۵۴
حدودا چند میشه؟
اتفاقا امسال مشترک به نظرم آسونتر بودش!تخصصی نرم افزار شانس میخاست فقط
ولی تهران که ۱۰۰% قبولید کدوم دانشگاه دیگه...؟
چقدر خونده بودید؟ واسه چه رتبه ای و کدوم دانشگاه؟لطفا صادقانه بگید