(۱۱ شهریور ۱۳۹۰ ۰۴:۵۰ ب.ظ)yass147 نوشته شده توسط: (11 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۵۸ ق.ظ)smartleopard نوشته شده توسط: سلام
گرایش هوش این دانشگاه سومین سال تاسیس خودش رو سپری می کنه. اکثر اساتید این دانشگاه فارغ التحصیل رشته برق هستند به غیر از دکتر پدرام که دکترای هوش داره. میشه گفت از لحاظ سطح علمی متوسط به پایین به حساب میاد و از لحاظ راه انداختن کار دانشجویان در حد صفر!!! باید خودتون رو با اخلاق بعضی از اساتید محترم و محترمه وفق بدید تا درد سر براتون ایجاد نکنن. همونطور که دوستمون گفتن این دانشگاه در رشته های علوم پایه به ویژه ریاضی خوبه ولی برای رشته های فنی .......................... واقعا نمی دونم چی بگم. اگه به این دانشگاه برید یه استادی خواهید داشت به نام دکتر کلارستاقی که الان مدیر گروه. خودش هنگامی که به ما درس مدار الکترونیکی رو ارایه می داد گفتش که توی این دانشگاه زیاد به دانشکده فنی و رشته های اون اعتبار داده نمی شه. ولی این بدان معنی نیست که این دانشگاه کلا بده! نه اصلا اینطوری نیست فقط می تونم بگم که باید خودتون رو وفق بدید!!!
با این اوصاف اگر دنبال انتقالی یا جابجایی باشم که بهتره.....
دانشگاه سمنان یا صنعتی شاهرود چطور بهترن یا بدتر؟
فقط به عنوان نظر شخصی و تجربه ای که در مورد دانشگاه تربیت معلم دارم می تونم بگم که به احتمال قوی هر دوی این دانشگاهها از تربیت معلم بهتر هستند و بین دو دانشگاهی که ذکر کردید با اطلاعاتی که من دارم صنعتی شاهرود بهتره چرا که قراره دوره دکتری هوش رو هم داشته باشه و ضمن اینکه صنعتیه. اگه بومی استان سمنان هستید پیشنهاد می کنم قید تربیت معلم رو بزنید!!
(دیگه خیلی به تربیت معلم ناسزا گفتم
گناه داره بنده خدا
)