نتایج نهایی ارشد ۹۰ اعلام شد! با چه رتبه ای ؟ کجا؟ - نسخهی قابل چاپ |
توی کنکور ارشد ۹۰ کجا قبول شدید ؟ - rostamiani - 01 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۴۹ ب.ظ
سلام لطفا هر کسی نتیجه قبولیش اومد محل قبولی رو همراه با رتبش اینجا بنویسه برای سال بعدیها البته اگه کارنامه نهاییتون رو هم بزارید خیلی بهتره ! متشکرم |
نتایج نهایی ارشد ۹۰ اعلام شد! با چه رتبه ای ؟ کجا؟ - euruse - 08 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۴۵ ب.ظ
سلام خدا کنه همتون قبول شده باشید. اگه قبول شدید اینجا می گید با چه رتبه ای کجا قبول شدید؟ |
RE: نتایج نهایی کارشناسی ارشد اعلام شد! با چه رتبه ای ؟ کجا؟ - sina_n - 08 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۵۳ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۴۵ ب.ظ)euruse نوشته شده توسط: سلام با رتبه ۱۰۲ شبکه دانشگاه اصفهان قبول شدم |
نتایج نهایی کارشناسی ارشد اعلام شد! با چه رتبه ای ؟ کجا؟ - morelo - 08 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۵۸ ب.ظ
۴۴۳ نرم پیام نور تهران |
RE: نتایج نهایی کارشناسی ارشد اعلام شد! با چه رتبه ای ؟ کجا؟ - ic_teta - 08 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۰۰ ب.ظ
به نام خدا سلام اول عید فطر رو به همتون تبریک می گم دوم اینکه: رتبه ۹ علوم کامپیوتر- شریف ان شائ الله نوبت شما |
نتایج نهایی کارشناسی ارشد اعلام شد! با چه رتبه ای ؟ کجا؟ - ashkanshir - 08 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۰۳ ب.ظ
با تبریک عید فطر پیشاپیش رتبه ۲۱۲ هوش- دانشگاه علم و صنعت ایران با آرزوی شادکامی همه دوستان |
نتایج نهایی کارشناسی ارشد اعلام شد! با چه رتبه ای ؟ کجا؟ - amin_2501 - 08 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۰۴ ب.ظ
سلام ۲۳۶ نرم افزار دانشگاه صنعتی اصفهان |
نتایج نهایی کارشناسی ارشد اعلام شد! با چه رتبه ای ؟ کجا؟ - mahsaii - 08 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۰۶ ب.ظ
سلام ۳۳۶ it گرایش۱و۴ دانشگاه علوم وفنون مازندران -بابل /غیرانتفاعی |
نتایج نهایی کارشناسی ارشد اعلام شد! با چه رتبه ای ؟ کجا؟ - shahryar - 08 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۰۸ ب.ظ
۹ هوش.....دانشگاه شریف |
نتایج نهایی کارشناسی ارشد اعلام شد! با چه رتبه ای ؟ کجا؟ - www - 08 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۰۸ ب.ظ
سلام ۲۱۵ نرم افزار دانشگاه اصفهان |
نتایج نهایی کارشناسی ارشد اعلام شد! با چه رتبه ای ؟ کجا؟ - rascal1364 - 08 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۰۸ ب.ظ
سلام با رتبه ۴۴۳ هوش دانشگاه صنعتی شاهرود البته معدلمو درست کردم یه کم رتبمو بهتر میکنه |
نتایج نهایی کارشناسی ارشد اعلام شد! با چه رتبه ای ؟ کجا؟ - ف.ش - ۰۸ شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۰۸ ب.ظ
انگار لینکشو برداشتن از صفحه اصلی میشه یکی لینکشو بده به من |
نتایج نهایی کارشناسی ارشد اعلام شد! با چه رتبه ای ؟ کجا؟ - banou - 08 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۰۸ ب.ظ
کاش یه دکمه تبریک بود .سپاس یعنی همون تبریک. کاش یه دکمه تبریک بود .سپاس یعنی همون تبریک |
نتایج نهایی کارشناسی ارشد اعلام شد! با چه رتبه ای ؟ کجا؟ - shahryar - 08 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۰۹ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: نتایج نهایی کارشناسی ارشد اعلام شد! با چه رتبه ای ؟ کجا؟ - Mansoureh - 08 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۱۰ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۰۸ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: انگار لینکشو برداشتن از صفحه اصلی آره برای من هم همینطوره... |