(۰۹ شهریور ۱۳۹۰ ۰۶:۲۹ ق.ظ)rete نوشته شده توسط: (09 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۴۶ ق.ظ)sina_n نوشته شده توسط: (08 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۴۱ ب.ظ)uniquegirl نوشته شده توسط: (08 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۵۳ ب.ظ)sina_n نوشته شده توسط: (08 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۴۵ ب.ظ)euruse نوشته شده توسط: سلام
خدا کنه همتون قبول شده باشید.
اگه قبول شدید اینجا می گید با چه رتبه ای کجا قبول شدید؟
واقعا به ما پشت کنکوریها کمک بزرگی می کنید
خواهش........
منتظریم!
با رتبه ۱۰۲ شبکه دانشگاه اصفهان قبول شدم
سلام
با عرض تبریک فراوان دوست عزیز
شما روزانه قبول شدید؟ دانشگاه اصفهان با صنعتی اصفهان فرق داره؟ معدلتون چند بوده؟ نمیدونید دانشگاهش چطوریه؟
سلام
ممنون دوست عزیز
بله من روزانه دانشگاه اصفهان قبول شدم
دانشگاه اصفهان هم که با صنعتی اصفهان حتما فرق داره. دو دانشگاه مجزا هستن
معدل موثر داخل کارنامه ۱۵/۷۹ فکر کنم
دانشگاه اصفهان همه اونایی که اونجا بودن میگن خوبه ولی خب باید بگی از چه نظر تا بهتر جوابتو بدم یا بدن
جهت اطلاع دوستان دانشگاه اصفهان اولین سالی که رشته آی تی رو اورده و خوب و بدش اصلا مشخص نیست .
البته من ۲ سال اصفهان بودم و به شخصه شاهد بودم که سطح علمی اساتید بسیار پایینه
یکی از بزرگترین اشتباهات یک شخص در زندگیش( شامل خودم!) اینه که در رشته کامپیوتر روی دانشگاه های اصفهان(چه صنعتی اصفهان و چه اصفهان) به خصوص در دوره ارشد و دکترا حساب باز کنه.حالا اگر بحث کنکور لیسانس بود یکم تخفیف قائل می شدم و می گفتم همچین کار اشتباهی نکردید که اومدید اینجا ها.گرچه ۴ سال عمر خودم به باد رفت...
سطح این دو دانشگاه در رشته کامپیوتر به صفر میل میکنه و می تونم بگم در این رشته مزخرف عمل کردند و در پایان دوره چیزی جز پشیمانی عایدتون نمی شه و تنها سودش اینه که بگی دانشگاه دولتی بودم و خدا را شکر پولی بابت تحصیلاتم ندادم.از این چرت و پرتا....اما چه فایده.عمرتا تلف کردی!بی سوادم هستی!....
این را از تجربه شخصی خودم دارم براتون میگم.دانشگاه اصفهان هم کاملا آمارش دستم هست.استاده تعطیل تا دلتون بخواد دارند.در رشته آی تی که بماند تازه تاسیس هست و همان اساتید به اصطلاح با سواد نرم!!! را می زارند بالای سرتون.
من نمی دونم چه کسانی به شما توصیه کردند که شبانه دانشگاه های تهران را رها کنید بیایید اصفهان!پول ندادن واقعا واستون معیار بزرگی بود؟!