(۲۳ بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۱۵ ب.ظ)sanjana نوشته شده توسط: (23 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۰۳ ب.ظ)alizl70 نوشته شده توسط: (23 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۵۶ ب.ظ)sanjana نوشته شده توسط: (23 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۵۱ ب.ظ)alizl70 نوشته شده توسط: حالا من که خودم مالک اشتر تهران روزانه مدنظرم هست
بنظرت اونو میشم؟
در ضمن کارنامه های پارسالو که میبینم تا ۸۰ ... ۹۰ هم دور از دسترس نیست ها...؟؟؟!!!! درسته؟
مثلا این کارنامه نفر ۸۰ شبکه ۹۳ هست:
آره فک کنم مالک اشتر دربیای.
من کارنامه های پارسالو دیدم.آخه میدونی پارسال مشترکاش خیلی سخت بود واقعا نمیشد ۴۰ به بالا زد.بابا رفیق من ۷ درصد مشترک و ۴۶ درصد تخصصی زد شد ۷۰۰/امسال با این درصدا بالای ۱۵۰۰ میشه .
امسال مشترکاش تکراری زیاد داشت (اگه نگیم آسون بود) ولی در عوض به نظرم تخصصی ار پارسال سخت تر بود.شاید بشه یجورایی با ۵ درصد اختلاف نسبت به پارسال رتبه رو حساب کرد
پس من به زیر ۱۲۰ امید دارم چون اون کارنامه دومیه که گذاشتمو دیدی؟
درصداش و معدلش خیلی به منو تو نزدیک بود تازشم برو ببین مشترک رو زده ۲۷ درصد
آره نیگا کردم بابا ازین کارنامه ها بازم داری رو کن یخورده امیدمون بره بالا
خداییشم امسال و پارسال اونقدر هم فرق نداشت که مثلا ۱۱۶ پارسال با درصدای کمتر از امسال منو تو ، با مثلا ۱۸۰ ۱۹۰ امسال برابری کنه
درست نمیگم؟
نهایتا من میگم رتبمون از ۹۰ تا ۱۲۰ هست؟تو چی میگی؟
[/quote]
نمیدونم والا.آخه میدونی من هرکیو میبینم بیشتر ما زده واس همین شک میکنم که رتبم خوب شه.
تو همین تاپیک ببین چه درصدای نجومی بچه ها گفتن...۲ حالت داره یا زیادی بردن بالا یا واقعا اینقد زدن.فقط اینو مطمینم زیر ۲۰۰ میشیم
(۲۳ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۳۰ ب.ظ)noronet نوشته شده توسط: یکی از ارزو های من قبولی تو مالک بود... همیشه به بچه ها میگفتم در شرایط برابر اگه یه وقتی بتونم مالک بزنم یا امیرکبیر من میزدم مالک .. واقعا دانشگاه توپیه ... خیلی تحقیقات در موردش کرده بودم .. این دانشگاه تنها دانشگاهی تو ایران است که آزمایشگاههای تخصصی امنیت داره .. فرصت بسیار خوبی هم برا اقا پسر ها هست که سربازیشون رو تو همین دانشگاه بگذرونند اگر زرنگ باشند .. من که دیگه باید بای بای کنم باهاش... ولی خدا رو چه دیدید شاید منم اومدم ۳ تایی همکلاس بشیم... منو sanjana و alizl70 چه شود
دقیقا
دقت کردی ماهم الکی خوشیما
حالا فردا رتبه ها میاد هیچکدوممون پیدامون نیس