زمان کنونی: ۰۶ آذر ۱۴۰۳, ۰۳:۱۵ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
من برای کنکور امسال هردوی کتابای "پوران پژوهش" و "راهیان ارشد" رو خوندم. راهیان بسیار ساده و زیبا توضیح داده. مطالب خیلی زود برای کسی که قبلا اصلا محاسبات نخونده جا میافته. اما کتاب پوران به نسبت کتاب راهیان کامل تر و جامع تر هست. مطابی در کتاب پوران هست که در راهیان بهش اشاره ای نشده. (مثلا تو بحث انتگرال). بهرحال هردوی این کتاب ها ویژگی هایی دارند که مفید هست. من کتاب راهیان رو خریدم و کتاب پوران رو از کتابخونه گرفتم. توصیه می کنم بیش از اون چیزی که در هردویی این کتاب ها وجود داره مطالعه بفرمایید، چون همونطور که همه امسال سوالای کنکور محاسبات رو دیدن، روند سوالات بسیار غیرقابل پیشبینی بود. گول ظاهر ساده سوالات و درس رو نخورید. از کتابهای دیگه و مرجع هم استفاده کنید.
موفق باشید.
ای درد توام درمان در بستر ناکامی .... ای یاد توام مونس در گوشه تنهایی
در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم ... لطف آن چه تو اندیشی حکم آن چه تو فرمایی
(۳۰ آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۰۸ ق.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: به نظرم اگه محاسبات پاس نکردین اول جزوهی پارسه رو بخونین خیلی سبک توضیح داده . ولی خب مطالبش کمه .
تاپیک زیر خاکی....
با اینکه قبلا نظر دادم ولی الان به نظرم بهترین پیشنهاد همین حرف خانم بچه مثبت هست...
تحمل مشقت به امید آسایش بهتر از آسایشی است که سختی به دنبال دارد.