(۰۵ آبان ۱۳۹۴ ۰۱:۵۳ ب.ظ)farzin3 نوشته شده توسط: (05 آبان ۱۳۹۴ ۰۱:۳۹ ب.ظ)keep going نوشته شده توسط: سلام
من رتبه ۵۰۷ معماری کامپیوتر ۹۴ هستم.واقعا گند زدم و در بدترین شرایطی که میتونست باشه کنکور دادم مخصوصا این که دفترچه دوم من و چند تای دیگه در حین آزمون جابجا ب ی لابی دیگه برده شده بود توسط مراقبمون ک ظاهرا رفته بود چای میل کنه و حدود ۵ دقیقه طول کشید تا بدستمون برسه از مسول حوزه هم شکایت کردیم اما فایده ای نداشت و راه بجایی نبرد. علت دیگه هم غرور بعد از آزمون های آزمایشیم بود (مدرسان شریف)چون رتبم همیشه ببن ۳۰ تا ۱۰۰ بود و آزمون جامع آخر ۶۵ شدم و لعنت ب غرور بی جا .تازه شروع کردم ب خوندن و خلاصه نویسی هم کردم سال گذشته.میخواستم بدونم خلاصه هامو بخونم سوال حل کنم(خیلی زیاد) یا نه از اول کتاب هارو بخونم؟؟؟
ممنون میشم از راهنمایی هاتون
اگه خلاصه هات خوبن و مطالب را یادت میارن دیگه کتاب نمیخوای. خلاصه و تمرین و تست کافیه.
با عرض معذرت این را هم بگم که شما مغرور نشدی چون تعداد کل کسایی که تو مدرسان ثبت نام میکنن به ۳۰۰ نفر هم نمیرسه ولی جامعه آماریش را بالای هزار میزنه.
با این حساب رتبه ۳۰ مدرسان نباید غرور ایجاد کنه.
مدرسان ۸۰ -۷۰ درصدش باده و دروغ.
بقیه موسسات هم کم و بیش اینجورین ولی مدرسان یه چیز دیگه اس
آقا من امسال دوباره بعد خدمت دارم کنکور ارشد میدم
اگر شما امسال نمایشگاه رفته باشید قطع به یقین نمیگید آمارش ۳۰۰ نفره،من تونمایشگاه ثبت نام کردم و تو همون نیم ساعتی که من ثبت نام کردم ۲ نفر دیگه هم ثبت نام کردن،تعجب میکنم میگید ۳۰۰ نفر بشن،شما تو همین مانشت نگاه کنید برا ثبت نام گروهی ۸ تا لیست ۲۰ نفره دادن فکر کنم،بنظرم با تجربه ای که از کنکور ارشد و ازمون های آزمایشی و تخفیف و بازاریابی قوی که مدرسان انجام میده تعداد داوطلبین درسته اما در کیفیت علمی داوطلبین شک دارم،در حالت کلی خیلی قوی نیستن.
تو مدرسان اگه رتبه آزمون های جامع شما میانگین زیر ۲۰ باشه رتبه کنکورتون یه چیزی بین ۳-۴ برابر خواهد شد
اگر ۲۰ تا ۵۰ باشه از ۳ تا ۱۰ برابر و بیش از ۵۰ قابل پیش بینی نیست.
عملا کسی تو کنکور مدرسان بخواد حرفی برا گفتن تو کنکور ارشد داشته باشه باید جزو ۱۰ نفر اولش باشه
پارسه تعداد کمتری شرکت کننده داره اما حدود ۹۰۰ تا ۱۲۰۰ نفر میشن.چود خودم پارسه بودم.میانگین رتبه شما تو آزمون های جامع پارسه زیر ۵۰ باشه نهایت رتبه شما ی بازه ۱۰برابری تو کنکور ارشد به شما میده طبق نتایجی که دوستان و خودم کسب کردم.
در کل مدرسان از نظر برگزاری آزمون آزمایشی یک سطح بالاتر از سایر رقبا هست اما تنها رقیبی که بهتر از مدرسان تو بودجه بندی امتحانی و شبه سازی سوالات کنکور هست بنظرم پارسه هستش.
تعداد افرار شرکت کننده تو آزمون کامپیوتر در کل گرایش ها چیزی حدود ۳۷۰۰۰ هزار نفر هست که اگه ده درصد اونها تو آزمون های آزمایشی شرکت کنند یه ۳۷۰۰ نفر میشن که با حساب سر انگشتی با جمع آمار این موسسات برابری میکنه
خلاصه من خودم قبل خدمت پارسه شرکت کردم روزانه شهرستان هم قبول شدم نرفتم.امسال بنظرم مدرسان بهتره و ترجیح دادم مدرسان شرکت کنم.
موفق باشید