زمان کنونی: ۲۵ آبان ۱۴۰۳, ۱۰:۲۰ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
سلام خدمت همه مانشتی های محترم
غرض از مزاحمت میخواستم راهنمایی ام کنید من میخوام توی خونه و با کمک جزوه ،کتاب و فیلم خلاصه هر چی توی نت پیدا بشه شروع کنم یه زبانو کار کنم میخواستم بدونک کدوم زبان بهتره؟یعنی باهاش میشه همه کار کرد و بازار کارشم خوب باشه
ممنون میشم راهنماییم کنید
نمی دانم اینجا که ایستاده ام تقدیر من است یا تقصیر من!
اما وقتی یافته هایم را با باخته هایم مقایسه میکنم،
می بینم چون خدا را یافتم هر چه باختم مهم نیست.
آموختم که تمام ماجراهای زندگی فقط قانون عشـــق بازی خدا با ماست
سلام
بستگی به خودتونم داره که به چه زمینه های کاری علاقه دارید
البته بهترین زبان که نداریم، زبان های برنامه نویسی مثل تیم های فوتبال هستن که هرکی طرفداره دو آتیشه تیم خودشه.
تمام زبان های مطرح خوبند. مفاهیم برنامه نویسی مهم اند و یاد گرفتنشون اهمیت داره نه یک زبان خاص.
مثلا شی گرایی و چند ریختی یا مثلا مفاهیم سوکت ها و ...
اما بعد از اینکه آشنایی پیدا کردین با مفاهیم، وقتشه یک زبان خاص رو حرفه ای کار کنید
به نظر من جاوا زبان قدرتمند و حرفه ای هستش. میتونم بگم حرف اول رو تو دنیا میزنه. ولی با این حال وسواس به خرج ندید
میتونم خواهش کنم کتابی ،مقاله ای چیزی معرفی کنید تا بیشتر آشنا شم و بتونم بهتر انتخاب کنم
ممنون D;
نمی دانم اینجا که ایستاده ام تقدیر من است یا تقصیر من!
اما وقتی یافته هایم را با باخته هایم مقایسه میکنم،
می بینم چون خدا را یافتم هر چه باختم مهم نیست.
آموختم که تمام ماجراهای زندگی فقط قانون عشـــق بازی خدا با ماست
در اینجا لازم میدونم از این استقبال دوستان و این همه راهنمایی هاشون تشکر کنم
چیه چی میگی...
نمی دانم اینجا که ایستاده ام تقدیر من است یا تقصیر من!
اما وقتی یافته هایم را با باخته هایم مقایسه میکنم،
می بینم چون خدا را یافتم هر چه باختم مهم نیست.
آموختم که تمام ماجراهای زندگی فقط قانون عشـــق بازی خدا با ماست
ارسالها: ۲۰۸
تاریخ عضویت: تیر ۱۳۹۲
پاسخهای درست:۱ گرایش: سایر وضعیت: دانشجوی کارشناسی ارشد مقبولیت: ۷۳/۶+ امتیاز تاریخ مانشت: ۷۳۵ رتبه: ۲۳۴
RE: کدام زبان
سلام
به نظرم اگه گوگل کنید بهتر به نتیجه می رسید واسه هر زبانی هم که بخواین کار کنید آموزش آن لاین اش موجود است.
بسته به زمینه ای هم که می خواهید کار کنید . مثلاً اگر به طراحی سایت علاقه داشته باشی الان asp.net هم خیلی راحته و هم جدیداً به نسبت php داره بیشتر استفاده می شه. من می تونم سایت مکتبخونه رو معرفی کنم که فیلم های آموزش asp اش ، بد نبود.
در کل همون طورکه اشاره شد تمام زبان ها مثل هم اند از نظر محتوا یعنی یک زبان را شروع کن که یاد بگیری . وقتی که یادگرفتی بقیه زبان ها هم یادگرفتنشون راحت می شه .
برای شروع خیلی فرقی نداره چون مفاهیم یکیه. اما بعدش تخصصی روی ۱ زبان کار کنید.
مثلا بعضیا رو دیدم میگن ما ۱۰ تا زبان بلدیم!! ولی چه فایده هر کدوم رو نصفه نیمه یاد گرفتند.
بهترین و حرفه ای ترین روش اینه که به ۱ زبان مسلط بشید و تخصصی روی اون کار کنید و به ۲ زبان دیگر هم آشنایی داشته باشید.
منظور از مسلط شدن، دونستن دستورات شرط و حلقه نیست!! بلکه دونستن تکنولوژی ها و کتابخونه ها و پیاده سازی چند پروژه حرفه ای با اون هاست.
من یه دسته بندی مینویسم (نظر شخصی) ، میتونید بسته به علاقتون هر کدوم رو انتخاب کنید
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
زبان C++/C : پدر بسیاری از زبان های امروزی. این زبان قابلیت مدیریت و ارتباط با سخت افزار را به صورت بهتر (نسبت به زبان های دیگه) به ما میده. در صورت علاقه به روباتیک، نرم افزار های رمزگذاری و ریاضی (بخاطر سریع بودن این زبان) و توسعه سیستم عامل و ... توصیه میشه. معمولا برای نوشتن اپلیکیشن های کاربردی ( مثلا نرم افزار حسابداری) از این زبان استفاده نمیکنند چون هزینه زمانی و مالی و نگهداری بالایی داره و نمیصرفه!! البته یادگیری این زبان درک زیادی برای یادگیری زبان های برنامه نوسی به آدم میده ولی برای شروع به نظرم مناسب نیست.
زبان جاوا: یکی ار بهترین زبان ها در دنیا که در همه چی کاربرد داره از موبایل و وب تا نرم افزار های سازمانی ( به عنوان مثال نرم افزاری برای شبکه بانکی کشور میخواهید بنویسید). این زبان یک قابلیت مورد توجه داره و اون اینه که یک برنامه شما مینویسید و برنامتون هم در مک کار میکنه هم در ویندوز هم لینوکس هم .... یعنی قابلیت جابجایی داره. برای نوشتن برنامه برای اندروید هم باید این زبان رو یاد گرفت!
#C: نسخه مایکروسافتی جاوا! کار با این بسیار راحت است به دلیل قابلیت های خوبی که مایکروسافت در اون و ویژوال استودیو گذاشته. اما دیگه روی مک و لینوکس کار نمیکنه. معمولا برای ساخت نرم افزارهای ویندوزی و سایت استفاده میشه.
PHP: یکی از بهترین و پرکاربرترین زبان ها برای ساخت وبسایت. بدی این زبان اینه که فقط در وب کاربرد داره.
زبان Python و Ruby زبان های خوب و آبنده داری هستند اما در ایران نمیدونم!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
و صدها زبان دیگر D: اما این ها پرکاربرد و معروف هاش بود.
امیدوارم بدردتون بخوره
ارسالها: ۱۴۶
تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۱
گرایش: سایر وضعیت: پشت کنکوری دکتری مقبولیت: ۱۵۲/۴+ امتیاز تاریخ مانشت: ۵۵۱ رتبه: ۳۲۴
کدام زبان
این که کدوم زبان خوبه معنی نمیده و بسته ب علایق آدمها متفاوته ولی میشه پرسید چه زبانهایی فعلا مناسبتر هستن و استقبال مناسبتری دارن: جاوا، C#، و VB.Net و حتی خیلیها دلفی
علاوه بر این شما ببینید برای چه میخواهید برنامه بنویسید. وب؟ ویندوز؟ موبایل؟ همه سیستم عاملها؟
و اما در مورد منبع. کسی که میخواد برنامه نویسی رو شروع کنه آخرین گزینه اش میشه منبع! شما شروع کنید حالا با هرچیزی توی نت بگردید ویدئو و پی دی اف هست. چون شما هنوز زبانتون رو مشخص نکردید یعنی هنوز کار نکردید. زبان و محیط برنامه نویسی رو تعیین کنید. بعد جستجو کنید نصب محیط برنامه و آشنایی با امکاناتش و یادگیری اولیه تعریف، نوع، توابع، متغییر، دستورات شرطی و حلقه و ... خودش یک ماه شاید وقتتون رو بگیره بعد از اون یک ماه تازه میتونید بگردید دنبال یک کتابی چیزی که حرفه ای تر یاد بگیرید مفاهیم رو.
ولی واسه کتاب مخصوصا تو خانواده سی، کتابهای دیتل طرفداران بیشتری داره و من هم شخصا بیشتر میپسندمشون. در مورد فیلم هم محصولات آموزشی شرکت lynda واقعا حرفه ای تر از بقیه هستن.
اینکه آدم میتونه روی چند تا زبان مسلط بشه یا نه. بحث تسلط که مطلق هیچوقت شدنی نیست. بحث توانایی انجام پروژه است. بله شدنی هست. مهم اینه که شما اصول، مفاهیم و ساختار رو یاد بگیرید. ولی خوب بدیهی خواهد بود که با یکی از این موارد بیشتر کار میکنید و سریعتر پروژه اتون رو تمام میکنید تا باقی. مثلا من با ویبی، سی، سی شارپ، php و جاوا و ...کار کردم ضمن اینکه معماری و تکنولوژی های مختلفی واسه طراحی نرم افزار هست و مثلا asp.net و asp. ولی در حال حاضر سی شارپ رو برای برنامه ویندوزی. سی شارپ رو برای وب (asp mvc) و جاوا رو برای اندروید مینویسم و اگر خارج از این سه حالت باشه با زبان دیگه هم میتونم بنویسم ولی خیلی بیشتر وقتم رو میگیره چون کمی سینتکسهاشون رو باید یاداوری کنم.
در نهایت اگر پاسخهای کاملتری مد نظرتون بود و دنبال مطلب فارسی میگردید فروم زیر رو برید خیلی راحتتر به نتیجه میرسید چون خیلی قبلتر کلی بحثهای مختلف شده و روشهای یادگیری و ... که توی این مکان نمیگنجه گفتنش:
barnamenevis.org
و صد البته stackoverflow.com بر هر درد بی درمان دواست و جواب خیلی سوالات رو اونجا میگیرید.
موفق باشید.
ببین اینکه چی بخونی بستگی به خیلی موارد داره.
همون طوری که دوستمون گفتن جاوا زبان خوبیه و معمولا کارهایی که براش پیدا میشه درآمد بالاتر و پروژه های بزرگتری هست ، البته شرکت های کمتری جاوا کار می کنند. الان اندروید هم خیلی ها شروع به کار کردند که به دلیل تشابهاتی که با جاوا داره، میشه اون دو را با هم شروع کنید .
البته زبانهایی مثل php و asp نسبت به جاوا آسونتر و بازار کار بهتری دارند، یعنی کار واسش بیشتر هست. حداقل اصفهان اینجوریه.
من خودم الان جاوا کار میکنم و دیدم که کسی از php میاد جاوا، واسش یه سری سختی هایی هست که انگار اصلا باهاش عادت نداره ، شما اگه از اول یه زبان اصولی و کامل رو بخونی ، سوییچ کردن از یه زبان به زبان دیگه واست سخت نیست. من خودم asp قبلا کار می کردم و به همراه Html و css و jquery خودم خوندم و یادش گرفتم. سمت وب خیلی راحت میشه شروع کنی به خوندن، ولی در هر زبانی هر چه جلوتر میری سختی ها و جزییات بیشتری رو باهاش مواجه میشی.
از سایت w3schools میتونی مقدمات هر زبانی رو بخونی ، از یه جایی به بعد هم باید پروژه بگیری و کار کنی تا روش ها و کارهای جدیدتر رو یاد بگیری. هز جایی هم که به مشکل خوردی، از طریق سایت فوق العاده خوب stackOverflow میتونی جواب سوالاتت رو پیدا کنی.