سلام خدمت همه دوستان
همه مون میدونیم که درسی مثل ساختمان داده نیاز به همفکری داره و تک نفری نمیشه همیشه صدبارم که یک کتاب رو بخونی اخرشم با توضیح کتاب نمیشه دید چندبعدی و یه تحلیل خوب داشت ( البته اون دوستایی که پایه قویی دارند رو فاکتور گرفتم که خوشبحالشون و افرین به هوش و زحمتشون). اگه چند نفر موافق باشند همین جا به صورت مبحثی رفع اشکال کنیم مثلا چند روزی تمام سوالات مهم و مباحث مهم ارایه رو راجع بهش بحث کنیم ( مثل انواع روشهای ادغام ارایه با استفاده از هیپ و با در هم ساز و ...........) و تحلیلات و نظرات هر کدوممون تو این مورد ها و چند روز مباحث مهم و جدید گراف یا........... تا با یه برنامه ریزی بتونیم تا کنکور با تبادل نظر به یه قدرت تحلیل خوبی برسیم ( البته قطعا دوستانی که دانشجوی ارشد هستند و یا به نوعی هدفشون کنکور نیست تو این مبحث کمکمون میکنند)
فکر میکنم هممون یه نیم ساعتی رو هر شب مانشت میام چه خوبه که کارمون هدفمند باشه و پاسخ سوالاتمون رو بگیریم تا کنکور فرصت مناسبی هست که به یه جمع بندی برسیم و اون غول بزرگ تو ذهنمون که از ساختمان ساختیم کاری نکنه که حتی انچه که بلد بودیم هم به خاطر ترس تو کنکور جواب ندیم
امیدوارم دوستان همکاری کنند. کسانی که تمایل دارند تو این مباحث مشارکت داشته باشند با سپاس گذاشتن اعلام حضور کنند تا تاپیک نامنظم نشه و مورادی رو که تمایل دارند راجع بهش صحبت بشه و نظراتشون که میتونه در روند کار و بازدهی موثر باشه رو با پیغام خصوصی برام بفرستند که ایشالله شروع کنیم
جناب مدیر میدونم عصبانی شدید از مکان تاپیک
نمیدونستم کجا این تاپیک رو بزارم .و به دلیل اینکه اینجا پربازدید ترین تالار هست اینجارو انتخاب کردم پیشاپیش عذر خواهی میکنم