وقتی دما(T) زیاد است مقدار
eDeltaET زیاد است و الگوریتم باحتمال بیشتری ب نقاط بدتر از نقاط فعلی میره اما با کم شدن دما این مقدار کم می شه و وقتی T=0 شد الگوریتم متوقف میشه و نقطه فعلی را ب عنوان جواب برمیگردونه
یه عکس پیوست کردم ک روندشو نشون میده هروقت احتمال پذیرش از پذیرش حالت تصادفی کمتر میشه میبینی ک نقطه پذیرش نمیشه
شرح توضیحات :
ببین دوستم من این تصویرو از وسطای کار الگوریتم گذاشتم ولی خب ی توضیح کلی میدم
روند کار الگوریتم اینجوریه
اول یه نقطه ب عنوان نقطه فعلی در نظر میگیره سپس این مراحل ک در زیر میگم تکرار میکن تا زمانی ک الگوریتم متوقف بشه ونقطه ای ک در پایان کار الگوریتم ب عنوان نقطه فعلی بوده ب عنوان جواب برگردونه .
حالا مراحلی ک باید بعد از تعیین نقطه فعلی تکرار بشه
یکی از همسایه های نقطه فعلی رو
بطور تصادفی انتخاب میکنیم اگر این همسایه بهتر از نقطه فعلی بود ب اون نقطه تغییر وضعیت میده در غیر اینصورت با احتمال
eDeltaET ب آن تغییر وضعیت میده داخل این فرمول Tدماست DELTA E اختلاف سطح انرژی که به صورت مقدار همسایه-مقدار نقطه فعلی حساب میشه
این الگوریتم تا زمانی پیش میره و تکرار میشه ک دما صفر بشه یعنی داره ب سرد شدن نزدیک میشه و نقطه فعلی میشه جواب
حالا توضیحات شکلی ک من گذاشتم
۴ که دایره نارنجی شده همسایه و ۵ نقطه فعلی ک اختلاف اینا میشه دلتاایی
داخل اسلایدا یه فرمول داده برای دما ک ۱۰تقسم بر گام الگوریتم داخل ستون سوم این همون عدد تصادفی ک باید تولید بشه و با عددی که این فرمول
eDeltaETبدست میاره مقایسه میکنه اگر بزرگتر بود نقطه پذیرفته میشه وگرنه رد میشه
امیدوارم متوجه شده باشی
Saman، در تاریخ ۲۲ مهر ۱۳۹۵ ۰۱:۴۳ ب.ظ برای این مطلب یک پانوشت گذاشته است:
سلام، دوست عزیز ارسال کننده من توضیحات شما را به زیر شکل انتقال داده ام تا پاسخ درست شما در یکجا باشد
دوستان دنبال کننده می توانند برا شرح کلیت به لینک زیر نیز مراجعه کنند
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.