سوال در مورد مطالعه درس معماری کامپیوتر برای کنکور ارشد
۱۶ آبان ۱۳۹۳, ۱۰:۳۲ ب.ظ
|
|
سلام دوستان
امیدوارم حال همه خوب باشه
یه سوال و در واقع مشکل داشتم که میخواستم منو راهنمایی کنین.
همینطور که میدونین درس معماری کامپیوتر یکی از درسای سخت کامپیوتره. منم تو دوره کارشناسی زیاد واسش وقت نزاشتم و تسلط خاصی روش ندارم.
از طرفی این درس واسه کنکور ارشد کامپیوتر ضریب ۴ داره و حیفه که بیخیالش شد.
تا میشده خوندنش رو کنار گذاشتم ولی فکر نکنم بیشتر از این دیگه بشه.
دو تا سوال دارم:
اول اینکه منیع مناسب واسه این درس چیه؟( برم سراغ مرجع که همون مانو هست یا نه؟ کتاب پوران پژوهش و پارسه رو ذارم)
دوم اینکه آیا لازمه قبل شروع درس معماری، مدار منطقی رو تموم کنم یا موازی خوندنش مشکلی ایجاد نمیکنه؟
پیشاپیش مرسی از راهنماییهاتون
در ضمن شرمنده اگه سوالم طولانی شد
|
|
|
|
سپاسگزاری شده توسط: | |
|
۱۶ آبان ۱۳۹۳, ۱۰:۴۴ ب.ظ
|
|
ولله به نظر من همینجوری بخوای از اول از پوران یا راهیان ارشد شروع کنی با مشکل بر میخوری چون اونا فرضشون بر اینه که تو مدار منطقی رو خوب فهمیدی و میخوای بیای معماری بخونی و خیلی از جزئیات رو از همون فصل اول از روش رد میشن.
من خودم اول موریس مانو رو تا فصل ۶ش خوندم تمریناشو حل کردم بعد شروع کردم پوران رو خوندن و حتی با این وضع بازم برام سخت بود پوران فصل اولش ولی خوب خودمو رسوندم و الان همیشه تو کنکورای آزمایشی رتبه ی معماریم ۱ میشه
|
تو مرا یاد کنی یا نکنی باورت گر بشود یا نشود
حرفی نیست......اما...
نفس می گیرد
در هوایی که نفس ها تو نیست
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
arrebarghi@
|
|
|
۱۶ آبان ۱۳۹۳, ۱۰:۵۹ ب.ظ
|
|
فیلم های معماری شریف رو ببینید خیلی عالیه همه مباحث رو ب جز فصل محاسبات پوشش میده واسه محاسباتشم پوران بسه
|
|
|
|
۱۶ آبان ۱۳۹۳, ۱۱:۳۰ ب.ظ
|
|
اگه درک این درس براتون سخته کپچر های دکتر گودرزی رو دان کنید !
فکر نکنم کتاب مناسبی برای این درس پیدا بشه
اما پوران به نظر من گنگه ! خصوصاً فصل مهم حافظه هاش کلی وقت از آدم می گیره !
در ضمن اگه اشتباه نکنم پوران خودش خلاصه ی کتاب مانو هست !
در مورد سوال دوم
بهتره قبل از شروع معماری ۲ سه فصل اول مدار رو بخونید !
بقیش اهمیتی نداره !
|
|
|
|
۱۵ آذر ۱۳۹۳, ۰۸:۴۹ ب.ظ
|
|
RE: سوال در مورد مطالعه درس معماری کامپیوتر برای کنکور ارشد
گزینشی بخونید.. فصل محاسبات رو حتما بخوانید که درکش ساده هم هست، قسمت حافظه اش هم مقداری با سیستم عامل اشتراک داره... منظور این که ذهنتون مختصر آمادگی رو داره..
|
|
|
|
|
۱۵ آذر ۱۳۹۳, ۰۹:۰۶ ب.ظ
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵ آذر ۱۳۹۳ ۰۹:۱۳ ب.ظ، توسط MShariati.)
|
|
RE: سوال در مورد مطالعه درس معماری کامپیوتر برای کنکور ارشد
سلام
۱- ضریب ۲ میباشد، بجز برای گرایش الگوریتمها در مجموعهی مهندسی کامپیوتر؛ تو این مدت هیچکی چیزی نگفت؛ ببینید من پیرمرد! که این چیزا زیاد هم بهم مربوط نمیشه حواسم از شماها جمع تره؛ با این حال و وضع سر کنکور نریدها!
۲- بهنظر من اکثر مباحث درس معماری از خیلی از درسها آسونتره، فقط باید وقتی مسئلهای نا آشنا تو آزمونش دیدی، حول نشی و خلاقیت به خرج بدی تا بتونی از بقیه موفقتر عمل کنی.
۳- بهنظرم پوران کافی باشه، مگر اینکه هنگام خوندنش حس کنید که مطالب رو نمیفهمید؛ که اونم بعیده.
|
|
|
|
|