بله منظورم همین مقالس.
روش محاسبه ی ماژولاریتی رو مشکل دارم تو این مقاله
یعنی تمام گراف به صورت یک انجمن در نظر گرفته می شه
بعد از مشخص شدن تعداد یال ها ، به دو قسمت تقسیم میشه و ... اینکه از کجا شکسته شه رو متوجه نمیشم
finding greedy algorithm.pdf |
|
اندازه فایل: ۲۷۴/۵۱ KB |
(۰۸ مرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۴ ق.ظ)ezra نوشته شده توسط: کدوم نیومن ؟ نیومن خداتا مقاله داره !
اگه منظورت Girvan&Newman هست
یه الگوریتم کل به جز و سلسله مراتبی هست
(در کلاسترینگ سلسله مراتبی خوشه تودرتو به صورت ساختار درختی ان که نمودارش در هر سطحی میتونه قطع بشه , تعداد خوشه ها هم از پیش مشخص نیست ! )
مراحل GN به طور کلی اینه :
یال ها یکی یکی بر اساس Betweenness حذف میشن
وBetweenness مجدداً محاسبه میشه !
بهترین جای قطع کردن هم با ماژولاریتی مشخص میشه !
اگه متوجه نشدی بهتره بری یه بار کلاسترینگ سلسله مراتبی رو تو data mining مطالعه کنی تا درکش راحت تر بشه برات
lمن روی این مقاله دارم کار می کنم.
تو این مقاله اینجوری که من برداشت کردم گفته که هر گره به عنوان یک انجمن در نظر گرفته میشه، یعنی الان تمام گراف به عنوان یک راس در نظر گرفته میشه؟
می خوام بر اساس فرمول های این مقاله گرافمو trace کنم. ولی تو فرمولاش مشکل دارم
finding greedy algorithm.pdf |
|
اندازه فایل: ۲۷۴/۵۱ KB |
(۰۸ مرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۴ ق.ظ)ezra نوشته شده توسط: کدوم نیومن ؟ نیومن خداتا مقاله داره !
اگه منظورت Girvan&Newman هست
یه الگوریتم کل به جز و سلسله مراتبی هست
(در کلاسترینگ سلسله مراتبی خوشه تودرتو به صورت ساختار درختی ان که نمودارش در هر سطحی میتونه قطع بشه , تعداد خوشه ها هم از پیش مشخص نیست ! )
مراحل GN به طور کلی اینه :
یال ها یکی یکی بر اساس Betweenness حذف میشن
وBetweenness مجدداً محاسبه میشه !
بهترین جای قطع کردن هم با ماژولاریتی مشخص میشه !
اگه متوجه نشدی بهتره بری یه بار کلاسترینگ سلسله مراتبی رو تو data mining مطالعه کنی تا درکش راحت تر بشه برات
lمن روی این مقاله دارم کار می کنم.
تو این مقاله اینجوری که من برداشت کردم گفته که هر گره به عنوان یک انجمن در نظر گرفته میشه، یعنی الان تمام گراف به عنوان یک راس در نظر گرفته میشه؟
می خوام بر اساس فرمول های این مقاله گرافمو trace کنم. ولی تو فرمولاش مشکل دارم