زمان کنونی: ۱۲ آذر ۱۴۰۳, ۱۱:۲۲ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

گروه درسی آذر ماه

ارسال: #۱۲۱
۰۵ آذر ۱۳۹۳, ۰۱:۲۴ ق.ظ
RE: گروه درسی آذر ماه
(۰۴ آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۰۸ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط:  
(04 آذر ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ب.ظ)mohammad_ad نوشته شده توسط:  دوستان من تازه شروع کردم و یکی از بچه ها سایت ۳گام رو تو همین سایت معرفی کرده بود به نظرتون سایت خوبی هست برای برنامه ریزی و مشاوره یا نه؟؟؟؟من امسال سال سومه که ارشد میخونم

من ٣ گامو گفتم
معرفی نکردم
حقیقتش خودمم تازه باهاش اشنا شدم و میخواستم بدونم چی هست
امیدوارم برداشته تبلیغی نشده باشه، بعد از یکم گشتن توو سایت دیدم که بار اول مشاور رایگان تماس میگیره( من شماره نذاشتم اما به دوستم زنگ زدن) اما دفعات بعدش هزینه داره، اما نمیدونم مشاوره های خود سایت همشون رایگانه یا نه، اگر رایگان باشه بنظرم خیلی خوبه لااقل امتحان کردنش که ضرر نداره، اولش هم مشخص میکنی چیا رو خوندی و چیا باقی مونده

اخه احساس میکنم بنظرم دقیق نیس چون ی سریا هستن که ریاضی و ی سریا شاید دروس دیگرو حذف میکنن اما این برای همه دروس برنامه می ریزه
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال: #۱۲۲
۰۵ آذر ۱۳۹۳, ۰۲:۰۶ ق.ظ
گروه درسی آذر ماه
نقل قول: اخه احساس میکنم بنظرم دقیق نیس چون ی سریا هستن که ریاضی و ی سریا شاید دروس دیگرو حذف میکنن اما این برای همه دروس برنامه می ریزه
این موضوعو به مشاورش بگید وقتی زنگ زد

EVERYTHING that kills me makes me feel ALIVE

EVERYTHING that drowns me makes me feel wanna FLY
ارسال: #۱۲۳
۰۵ آذر ۱۳۹۳, ۱۱:۳۲ ق.ظ
گروه درسی آذر ماه
هیییییییی...
( نقل قول از این کوتاهتر جانه من؟؟؟ )

هرکجا لرزیدی، از سفر ترسیدی، فقط آهسته بگو : من خدا را دارم.
ارسال: #۱۲۴
۰۵ آذر ۱۳۹۳, ۰۳:۲۸ ب.ظ
گروه درسی آذر ماه
دووووستان ! کسی هست که سال دومش باشه و پارسال آزمون پارسه داده باشه؟؟
آخه من آزمونای پارسه امسال رو که شرکت کردم حس میکنم یا خیلی راحته یا خیلی سخت و پرت از کنکور :\
بنظرتون اصن میشه بهش اعتماد کرد؟؟ :؟؟
دوستانی که مدرسان میدیدن چطوره خوبه سوالاش؟ جامعه آماریش چقدره واسه آی تی؟؟
ارسال: #۱۲۵
۰۵ آذر ۱۳۹۳, ۰۵:۵۷ ب.ظ
گروه درسی آذر ماه
(۰۵ آذر ۱۳۹۳ ۰۳:۲۸ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:  دوستانی که مدرسان میدیدن چطوره خوبه سوالاش؟ جامعه آماریش چقدره واسه آی تی
میگن جامعش برا کامپیوتر ۱۴۰۰ ینی دوبرابر!! ولی به نظرم دروغه اخه مدرسای برتر هم گفتن بدرد نمخوره!

کلا مدرسان دروغگو هست پول یسری از دوستام ک شریفن و براش تبلیغ کردن هم بالا کشید!!!
اصولا من با چیزایی که ازش دیدم هیچیشو باور نمکنم
 سپاس‌گزاری شده توسط: khordad.girl
ارسال: #۱۲۶
۰۵ آذر ۱۳۹۳, ۰۶:۰۴ ب.ظ
(۰۵ آذر ۱۳۹۳ ۰۵:۵۷ ب.ظ)Elena_71 نوشته شده توسط:  
(05 آذر ۱۳۹۳ ۰۳:۲۸ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:  دوستانی که مدرسان میدیدن چطوره خوبه سوالاش؟ جامعه آماریش چقدره واسه آی تی
میگن جامعش برا کامپیوتر ۱۴۰۰ ینی دوبرابر!! ولی به نظرم دروغه اخه مدرسای برتر هم گفتن بدرد نمخوره!

کلا مدرسان دروغگو هست پول یسری از دوستام ک شریفن و براش تبلیغ کردن هم بالا کشید!!!
اصولا من با چیزایی که ازش دیدم هیچیشو باور نمکنم

مدرسان زیادم اینطور نیست دوستم. نمیشه که جامعه آماری الکی تحویل داد. سوالاشم بد نیس تو آیتی تقریبا راضی هستیم . شرکت کننده های ایتی ۱۵۰۰ ایناست که هر آزمونی غایبم داره کمو زیاد میشه

ارسال: #۱۲۷
۰۵ آذر ۱۳۹۳, ۰۸:۳۹ ب.ظ
گروه درسی آذر ماه
(۰۵ آذر ۱۳۹۳ ۰۳:۲۸ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:  دوستانی که مدرسان میدیدن چطوره خوبه سوالاش؟ جامعه آماریش چقدره واسه آی تی؟

سوالا افتضاح!
جامعه آماری کامپیوترهم حدود ۱۴۰۰ هستش که کم و زیاد میشه
ارسال: #۱۲۸
۰۵ آذر ۱۳۹۳, ۰۹:۰۰ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۵ آذر ۱۳۹۳ ۰۹:۰۱ ب.ظ، توسط flowerirani.)
گروه درسی آذر ماه
کسی از بچهه های پارس هست جزوه پایگاه داده کیوانپور نه کتابو داشته باشه
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال: #۱۲۹
۰۵ آذر ۱۳۹۳, ۰۹:۱۱ ب.ظ
(۰۵ آذر ۱۳۹۳ ۰۸:۳۹ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط:  
(05 آذر ۱۳۹۳ ۰۳:۲۸ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:  دوستانی که مدرسان میدیدن چطوره خوبه سوالاش؟ جامعه آماریش چقدره واسه آی تی؟
همه موسسها یه جورایی ایراد دارن هیچکدوم بهم دیگه برتری ندارن من مدرسانم حدود۱۴۰۰ نفر متغیره...تعجبم نیس چون نمایندگیاش توی شهرای مختلف حدود ۱۰۰تا بیشتر از پارسست...بنظرم بهترین بهونه واسه شرکت تو آزمون آزمایشیا اینکه عادت درس خوندنو ترک نکنی...فقط همین
ارسال: #۱۳۰
۰۵ آذر ۱۳۹۳, ۰۹:۲۰ ب.ظ
گروه درسی آذر ماه
دوستان من به شدت در حل مباحث مربوط به کش تو معماری مشکل دارم. مفاهیم رو فهمیدم اما تو حل سوالا گیج میزنم. کتابی هست که تو این قسمت قویتر باشه؟

مجبور به تلاش نیستید؛
مجبور به ستیز نیستید؛
مجبور به کشف راه پیروزی نیستید؛
تنها باید آگاه باشید...
 سپاس‌گزاری شده توسط: ریحان
ارسال: #۱۳۱
۰۵ آذر ۱۳۹۳, ۰۹:۴۱ ب.ظ
گروه درسی آذر ماه
دوستان کتاب کراس ویرایش پنجم و ششم زیاد تفاوت دارن

حل تمرین ویرایش پنجم فکر کنم فقط موجود باشه درسته ؟
ارسال: #۱۳۲
۰۵ آذر ۱۳۹۳, ۰۹:۵۹ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۵ آذر ۱۳۹۳ ۱۰:۰۰ ب.ظ، توسط itplus.)
(۰۵ آذر ۱۳۹۳ ۰۹:۴۱ ب.ظ)barabox نوشته شده توسط:  دوستان کتاب کراس ویرایش پنجم و ششم زیاد تفاوت دارن

حل تمرین ویرایش پنجم فکر کنم فقط موجود باشه درسته ؟
تفاوت زیاد بنیادی ندارن که مشکل ساز باشه. مشکلتم اگه تمریناتش هست که ویرایش ششم هر فصلش همون تمرینای ویرایش پنجم به اضافه ی چند تا تمرین جدیده با همون حل المسائل ویرایش پنج فقط ممکنه یه کم ترتیب سؤالا فرق کنه که راحت میتونی پیدا کنی جواباشو

تو مرا یاد کنی یا نکنی باورت گر بشود یا نشود
حرفی نیست......اما...
نفس می گیرد
در هوایی که نفس ها تو نیست

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

arrebarghi@
 سپاس‌گزاری شده توسط: barabox
ارسال: #۱۳۳
۰۶ آذر ۱۳۹۳, ۱۱:۳۹ ق.ظ
گروه درسی آذر ماه
به این نتیجه رسیدم کتاب شبکه ی مدرسان سطحش مناسب واسه کنکوره.

ارسال: #۱۳۴
۰۶ آذر ۱۳۹۳, ۱۲:۱۳ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۶ آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۲۷ ب.ظ، توسط shamim_70.)
گروه درسی آذر ماه
سلام به دوستان پر انرژِییییییییییییییی

بچه ها کسی ۱۰۰های سنجش یا ماهان سال پیشو داره؟؟؟؟اینجا هرچی گشتم از ماهان ک ندیدم از سنجشم بود ولی فایلی یافت نمی شد!!!!!! دی:

راستی ی سوالم از هوش دارم..ممنون میشم کمک کنید
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

اجرتون با خدا دی:

زمان آدم ها رو دگرگون میکند
اما تصویری را که از آنها داریم
ثابت نگه می دارد
هیچ چیز دردناک تر از این تضاد
میان دگرگونی آدم ها و ثبات خاطره ها نیست

مارسل پروست
از کتاب : در جستجوی زمان از دست رفته
ارسال: #۱۳۵
۰۶ آذر ۱۳۹۳, ۱۲:۴۸ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۶ آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۰ ب.ظ، توسط khordad.girl.)
(۰۶ آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ق.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:  به این نتیجه رسیدم کتاب شبکه ی مدرسان سطحش مناسب واسه کنکوره.
فصل جدا داره واسه لایه کاربرد؟ لایه انتقالو خوب گفته؟

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  منابع درسی اول دبیرستان azaaadeh457 ۱ ۱,۴۶۳ ۰۴ دى ۱۴۰۱ ۱۰:۲۱ ب.ظ
آخرین ارسال: HamidReza1
  بهترین منبع درسی و کلاس به صورت افلاین برای کنکور ارشد nrgs_h99 ۰ ۱,۶۷۳ ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ ۰۱:۵۲ ب.ظ
آخرین ارسال: nrgs_h99
  پارسه، مدرسان شریف،ماهان و.... کدام یک بهتره؟؟؟ alim93 ۶۴ ۷۵,۱۳۸ ۰۷ تیر ۱۴۰۱ ۱۲:۵۶ ق.ظ
آخرین ارسال: عزیز دادخواه
Lightbulb گروه ترجمه ی مانشت marvelous ۱۳ ۱۰,۲۰۱ ۰۱ خرداد ۱۳۹۹ ۰۳:۳۷ ب.ظ
آخرین ارسال: ziba_090
  گروه درسی آمادگی ارشد ۹۸ amir95 ۲۹۷ ۱۶۰,۷۷۸ ۰۶ فروردین ۱۳۹۹ ۰۸:۳۵ ب.ظ
آخرین ارسال: قاصدک۲۳
  طلوع ماه admin ۱۷ ۱۸,۸۹۱ ۰۷ اسفند ۱۳۹۸ ۰۱:۵۹ ب.ظ
آخرین ارسال: gostore
  برگزاری دوره آموزشی مدیریت صادرات با همکاری شرکت بازرگانی ماهان masoudkhan ۱ ۳,۱۵۸ ۲۱ دى ۱۳۹۸ ۰۵:۱۳ ب.ظ
آخرین ارسال: parisa1140
Sad فروش کتابهای ارشد هوش مصنوعی ماهان alieye ۰ ۲,۵۱۴ ۱۴ آبان ۱۳۹۸ ۰۶:۲۸ ب.ظ
آخرین ارسال: alieye
  لینک گروه تلگرام کنکور ارشد آی تی و کامپیوتر firstiped ۱ ۴,۱۱۹ ۱۶ مهر ۱۳۹۸ ۰۱:۳۲ ب.ظ
آخرین ارسال: kimia580
  گروه پر انرژی کنکور ارشد کامپیوتر و فناوری اطلاعات در تلگرام popreza94 ۲ ۶,۶۷۶ ۱۶ مهر ۱۳۹۸ ۰۱:۳۰ ب.ظ
آخرین ارسال: kimia580

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close