زمان کنونی: ۲۵ آبان ۱۴۰۳, ۰۷:۲۳ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

سال سوم و شرکت در کنکور

ارسال:
۲۳ آبان ۱۳۹۳, ۰۷:۵۸ ب.ظ
سال سوم و شرکت در کنکور
سلام دوستان

من سال سومی هستم و میخوام کنکور ارشد رو شرکت کنم و ببینم چه جوریاس! Big Grin
یه سوال داشتم. حتما باید گزینه شرکت در المپیاد رو تیک بزنم؟!!
زمان گرفتن مدرک کارشناسی رو چی بزنم؟! من الکی زدم شهریور ۹۴!
این الکی الکی شرکت کردن بعدن مشکلی ایجاد نکنه برام؟!
وقتی تیک گزینه المپیاد رو بزنیم باز هم بهمون رتبه و اینا میدن؟! رتبمون رو با متقاضیای ارشد حساب میکنن؟!! سوالای کدوم گرایش رو باید جواب بدیم او موقع؟!! Undecided

ممنون میشم کسی راهنمایی کنه! Angel
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال:
۲۳ آبان ۱۳۹۳, ۱۱:۲۴ ب.ظ
سال سوم و شرکت در کنکور
سلام.

-فکر کنم باید یه تعداد واحد مشخصی رو بگذرونید تابتونید شرکت کنید. اگر درست یادم باشه حداقل ۷۰ واحد.(دقیق نمیدونم دفترچه رو ببینید. )

-نه حتما نباید تیک بزنید. اگر خواستید المپیاد هم شرکت کنید این رو تیک میزنید.

-فکر نکنم الکی ها کار دستتون بده منم پارسال که آزمایشی شرکت کرده بودم بهمن امسال رو زده بودم. هیچ اتفاقی هم نیفتاد Big Grin
هرچند فکر میکنم بهتر بود اقلا میزنید بهمن ۹۴ که واقعی تر باشه Big Grin ولی بازم فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد.

-نه مشکلی ایجاد نمیکنه.

-بله. رتبه میدن بهتون. درست یادم نیست پارسال رتبه المپیاد هم داده بودن یا نه.
هیچ اتفاق خاصی نمیفته و شما به سوالای گرایش خودتون پاسخ میدین.
یادمه یه زمانی از یکی از دمدیرای خوب مانشتی ماجرای المپیاد رو پرسیدم و فکر میکنم اینطور توضیح دادن که اگر بین کسایی که المپیاد شرکت کردن کسی بتونه رتبه ۱تا ۱۵ رو بیاره سال بعد نه و سال بعدش میتونه بدون کنکور وارد دانشگاه بشه. و در مرحله دوم هم شرکت کنه که اگر در مرحله دوم هم رتبه بیاره از کنکور دکترا راحت میشه.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  [دانلود]آزمون های آزمایشی مدرسان شریف -مهندسی کامپیوتر و ای تی-سال ۹۱(کنکور ۹۲) esisonic ۱۱ ۴۳,۵۵۲ ۱۸ آبان ۱۴۰۳ ۰۴:۳۹ ب.ظ
آخرین ارسال: farshchian2090
  کنکور کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ عزیز دادخواه ۲ ۴,۱۶۷ ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ ۰۹:۱۰ ب.ظ
آخرین ارسال: SetareSokhanrani
  بوک کلاب ماشین لرنینگ با حضور متخصص از شرکت های گوگل ، اساتید و دانشجویان دکترا و. Doctorwho ۰ ۱,۶۷۱ ۱۳ آبان ۱۴۰۰ ۱۲:۰۹ ب.ظ
آخرین ارسال: Doctorwho
Star درخواست کمک و راهنمایی برای شرکت در آزمون ارشد marvelous ۹ ۸,۹۱۱ ۰۶ مهر ۱۴۰۰ ۰۸:۱۸ ب.ظ
آخرین ارسال: فاطمه دیبا
  منبع جدید هوش، راسل ویرایش سوم sima84 ۰ ۱,۸۲۱ ۱۹ آذر ۱۳۹۹ ۱۱:۱۵ ب.ظ
آخرین ارسال: sima84
  آزمون آزمایشی ارشد کدام موسسه را شرکت کنیم Ali1991khe ۲ ۳,۶۴۹ ۱۴ آبان ۱۳۹۹ ۱۲:۰۹ ق.ظ
آخرین ارسال: Ali1991khe
  آزمون آزمایشی ارشد کدام موسسه را شرکت کنیم Ali1991khe ۲ ۳,۳۴۶ ۰۸ آبان ۱۳۹۹ ۱۲:۰۴ ب.ظ
آخرین ارسال: Ali1991khe
  همفکری انتخاب نام شرکت ۲ Distance ۳ ۳,۶۶۸ ۲۵ دى ۱۳۹۸ ۱۱:۱۹ ق.ظ
آخرین ارسال: packationmachinery
  برگزاری دوره آموزشی مدیریت صادرات با همکاری شرکت بازرگانی ماهان masoudkhan ۱ ۳,۱۳۵ ۲۱ دى ۱۳۹۸ ۰۵:۱۳ ب.ظ
آخرین ارسال: parisa1140
  تاثیر بودجه در انتخاب شرکت طراحی سایت wone ۱ ۲۰ ۲۳ آبان ۱۳۹۸ ۰۱:۱۴ ب.ظ
آخرین ارسال: xiaomi

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close