(۲۱ آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۵۴ ق.ظ)explorer نوشته شده توسط: خیلی جالبه هرکی میاد میگه فلان درسو با فلان کتاب ۲ هفته ای مییشه جمع کرد nتا سوالشم راحت میشه زد خو اگه اینطوریه که تا کنکور
راه زیاده یه ۴-۵ رشته دیگه هم شرکت کنیم از این کتابا هم که زیاده ۱۰ روزه میخونیم دیگه حداقلش توی همه رشته ها زیر ۱۰۰ میاریم.عجب...
Sent from my cell
من کنکور پیرارسال اصلا درس نخوندم فقط فقط دو هفته قبل از کنکور سوالای سال ۸۸ به بعد منطقی و نظریه رو زدم و رفتم توی کنکور منطقی رو ۵ تا درست زدم یکی هم غلط نظریه رو هم ۴ تا درست زدم دو تا نزده
کنکور پارسال هم که خوندم نظریه از کتاب راهیان خوندم دو هفته ای تموم شد همه تست های سال های پیش راحت میزدم اما سر کنکور کلا حالم بود معلوم نبود چم شده بود استرس داشتم همش بی دقتی میکردم نظریه سه تا زدم ۳ تاش درست
منطقی هم ۴ تا زدم ۴ تاش هم غلط!!!!!
پس تو کنکور جز خوندن بحث های دیگه ای مثل مدیریت زمان و مدیریت استرس هم مطرح هستن!!!!!
وگرنه واقعا منطقی اسون ترین درس رشته کامپیوتر هست نظریه هم فقط خیلی زیاد دقت میخواد
من سوالای پارسال رو بعد کنکور که اومدم خونه دیگه اروم بودم درست حل کردم!!!!!!
استرس زیاد باعث شد نزنم!!!!
همه هم وقتی میخونن استرس میگیرن وقت کم میارن و....
مدیریت اینها مهمه
من اگر دارم میگم راهیان برا نظریه دو هفته ای تمومه واسه اینه که میخوام کمکتون کنم
راهنماییتون کنم
اشوب و استرستون کم شه و بشینید بخونید و قبول شید
نه که الان همش تو فکر اعتراض باشید بعدم که اعتراض به جایی راه نبرد
بخواید تا یک هفته اعصابتون داغون باشه که چرا قبول نکردن و چرا این جور شد و....
اخرشم خدایی نکرده خدایی نکرده زبونم لال سال دیگه بشینید نظریه بخونید بگییید وااای چه اسون بودا کاش پارسال به جای این اعتراضا و اتلاف وقت ها خونده بودم و ....
حالا شا تصمیم گرفتید برید اعتراض کنید و هیچ نصیختی هم جلو دارتون نیست منم دعا میکنم موفق شید اما نشدید توروخدا دیگه تو فکرش نرید و بشینید بخووونید
خوااااااهش میکنم از تجربیاتم بهره ببرید من سرم زیاد به خاطر اعتراضات و حاشیه ها به سنگ خوووورده
ما بچه های نرم افزار درد نیستیم اتفاقا مرهم هستیم!!!!
درد اونه که هی بیاد بهتون بگه اره خیلی مکارشون بد بوده و ذهنتون رو مغشوش کنه!!!
مرهم اونه که میاد بهتون امید میده که درس ها رو میشه خوند
بهتون هشدار میده وقتتون رو از دست ندید و....
من این چند روز خیلی سعی کردم به خواهرا و برادای ای تی کمک کنم که دست در دست سنجش برای حروم شدن وقتشون ندن
و به جای حاشیه بشینن بخونن
اما همه معترضم شدن
دیگه هیچی نمیگم
عیسی به دین خویش
موسی به دین خویش
هر تصمیمی میدونید درسته بگیرید
انشاالله موفق باشید