(۰۹ آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۲۱ ب.ظ)emaadghorbani نوشته شده توسط: (09 آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۰۵ ب.ظ)am_1370 نوشته شده توسط: سلام..
۳ ماه تمام برا کنکور خونده بودم و حسابی آماده بودم.امروز سایت دانشگاهمونو دیدم که یک قانون جدید برای گرفتن درس معرفی به استاد زده بود که از اینجا متوجه شدم بخاطر ۲ واحدم که مونده ۹ ترمه می شم و این یعنی تمووووووووم... همه چی تموم شد... می تونستم تهران یا شریف قبول شم اما ....... ای خدا چراا اینکارو با من می کنی.....
حالا چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یک سااااااال دیگه باید صبر کنم؟ پس چیزایی که تا الان خوندم چی؟ وقتی که گذاشتم چی؟؟ یک سال از زندگی عقب می مونم...
الان تک تک آدمهای دنیا بهم سرکوفت می زنن... همشون تحقیرم می کنن و میگن پس چی شد؟ چرا کنکور ندادی؟ چرا فارغ التحصیل نشدی؟ وهزار تا چرای دیگه...
از زندگی متنفرم
کاش بمیرم
بجای اینکه اینقد به خودتون طعنه بزنید ، یا شرایطتون رو کامل بگید دوستان راهنمایی کنند و یا از دانشگاه پیگیری جدی کنید تا مشکل برطرف شود.
ببینید من الان ترم هفت ام و ۲۵ واحد دیگه م مونده. قرار بود ترم دیگه (ترم ۸) ۲۰ واحد بردارم + ۶ واحد معرفی به استاد (یعنی دو تا درس) و این موضوع رو مدیر گروهمون تایید کرده بود و گفته بود که همچین کاری می شه کرد. اما الان به تابلو اعلانات دانشکده مون مراجعه کردم که این خبر رو زده بود:
با عنایت به ماده ۸ آئین نامه آموزشی ، شرایط استفاده از ((معرفی به استاد)) به شرح زیر اعلام می شود:
دانشجو برای فراغت از تحصیل تنها یک درس نظری باقیمانده داشته باشد.
دانشجو دارای یکی از شرایط زیر باشد:
در آخرین نیمسال در درس مورد نظر مردود شده باشد.
درس مورد نظر در آن نیمسال ارائه نشده باشد.
و این یعنی ترم بغد فقط میتونم ۱ درس معرفی به استاد بردارم و ۲-۳ واحدم میفته برا ترم ۹!!