(۱۸ مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۱ ب.ظ)amir2085 نوشته شده توسط: (18 مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۳۹ ب.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط: (18 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۱۰ ب.ظ)amir2085 نوشته شده توسط: (18 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۴۵ ب.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط: ضمن سلام و وقت بخیر به همه دوستان
لطفا از همین امروز(۱۸ام) که خیلی از موسسات آزمونهاشونو شروع کردن،قبل از اینکه برید واسه ۲۵% بعدی لطفا سوالارو داغ به داغ آپلود کنید چراکه:
هرکس به بنده ای کمک کند ، خداوند از او حمایت خواهد کرد
سلام
حالا بهتره اینقد احساسی نکنید قضیه رو، بالاخره یه سری میان آپلود میکنن
فکر نمی کنم خداوند کسی که کپی رایت رو زیر پا می ذاره (حداقل به این دلیل!) حمایت کنه
فقط قصدم یادآوری بودش
از کپی رایت و... به عنوان بدعت میتوان یاد کرد!!!!
مثلا موسسه ماهان یا بچه های ماهانی بعد اینکه آزمونو دادنو جوابارو دیدن ب چه دردشون میخوره؟؟!!
اگه میشه فروختش ارزونی خودشون والا.....
تک نسخه که مشکلی نیست دوست عزیز، هر کسی صاحب تک نسخه ای هست که از موسسه مورد نظرش خریده!! و می تونه قرضش بده مثلا
اما اسکن کردن و آپلود و دانلود و تبدیل کردنش به ۱۰۰ ها نسخه، ممکنه مورد رضایت موسسه مورد نظر نباشه
شما ویندوزتون اوریجیناله؟
موسسات سودشونو بردن و میدونن آزموناشون بیرون میاد، کنکورش میاد بیرون میخواین آزمون ۴ تا موسسه نیاد؟! (یعنی میخواین بگین شما از ازمونای سالهای قبل که روو سایت هست استفاده نکردین؟) و سوال دیگه، شما چرا نارضایتیتونو در مورد جزوه و ویسی که روو سایت گذاشته میشه اعلام نکردین؟ آیا دلیل خاصی داره؟
البته سوال اصلی اینه، آیا مورد نارضایتی موسسه هست( یعنی شما دلتون برا موسسات میسوزه؟!) یا مورد نارضایتی خودتون هست که هزینه کردین؟!
من میخواستم درکنار ویس ها اینکارو انجام بدم برای دوستان، اما متاسفانه دیگه وقتشو ندارم و امیدوارم دوستان دیگه همکاری کنن
و در نهایت، به نظرم هزینه ای که دوستان کردن برای ازمونا، استفادشونم میبرن، همین که ۴ ۵ ساعت توو محیط آزمون در کنار رقبا بنشینین و سوال حل کنین یک امتیازه، پس بزاریم دوستانی که به هر دلیل موفق به ثبت نام نشدن هم دسترسی به سوالا داشته باشن
امیدوارم حرفام باعث دلخوری کسی نشه، کاملا دوستانه صحبت کردم