سلام خدمت دوستان . همون طور که قبلا قول داده بودم، قرار شده بود یه سری کتابچه معروف برای آشنایی با روند دریافت پذیرش دکتری از دانشگاه های خارج از کشور رو در اختیارتون قرار بدم .
خوشبختانه دانشجوهای موفقی که این راه رو طی کرده اند، نگاهی هم به دانشجوهای داخل دارند و تا جایی که بتونند کمکشون می کنن . توی نت کتابچه های زیادی هست که دانشجوها رو با این هفت خان رستم
آشنا می کنه . منتها ما چون می خوایم به طور خاص تو رشته خودمون تحقیق کنیم، من سعی کردم راهنمایی هایی رو پیدا کنم که مربوط به رشته کامپیوتره .
یکی از معروفترین و کامل ترین کتابچه های راهنما ؛ فایل هایی هست که دانشجو های ایرانی دانشگاه MIT منتشر کرده اند . چهار تا کتابچه هست که یکی اش اخص مربوط به رشته کامپیوتره . این ۴ تا فایل رو از لینک زیر می تونید بگیرید . البته فایلی که مربوط به کامپیوتره به زبان انگلیسیه که تو خود سایت دانشگاه هم هست . این فایل PDF همون هاست . اون ۲ تا فایل فارسی هم که می بینید خیلی اطلاعات مفیدی توش هست که یکی اش خیلی قدیمه مربوط به سال ۲۰۰۰ و اون یکی مربوط به ۲۰۰۷ . هر دو رو دانلود کنید . اون فایل قدیمی هم همه چی اش قدیمی نشده فقط یه سری چیزا که در مورد آزمون هاست( تافل و ..) الان شرایط عوض شده که اونا خیلی مهم نیست .
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
تو فایل زیر هم می تونید اطلاعات و نیازمندی های همه دپارتمانهای دانشگاه MIT رو ببینید که مشخص می کنه مثلا دپارتمان مهندسی برق و کامپیوتر چه مدارکی رو از متقاضی می خواد .
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
تو این فایل برید به بخش Electrical Engineering and Computer Science مثلا در مورد مدارک مورد نیاز زبان و GRE این اطلاعات رو زده:
Tests required:
IELTS :Preferred Minimum score required: 7
TOEFL: Minimum score required: 600(250 for computer-based)
TOEFL may be waived by department
Department code: 78 (Computer Science) 66 (Electrical Engineering)
GRE: No , Except for LGO
و در مورد فیلدهای تحقیقاتی هم اینارو پیشنهاد کرده:
Areas of research offered:
Artificial Intelligence
Bioelectrical Engineering
Circuit Design
Communications
Computational Biology
Computer Graphics
Computer Networks
Computer Systems and Architecture
Devices and Materials
Electromagnetic Energy, Fields and Waves
Signal Processing
Systems, Decision and Control
Theoretical Computer Science
این مسئله هم که ما روی دانشگاهام آی تی تمرکز کردیم به این دلیله که اطلاعاتش خیلی کاملتر و مفید تره به نسبت بقیه جاها . سعی می کنم از دانشگاه هایی دیگه هم اطلاعات مفیدش رو قرار بدم .
فعلا برا اینکه این پست طولانیتر نشه، ادامه نمی دم تا هم شما نظرتون رو بگید هم تو پست های مختلف بتونم بحث رو بازتر کنم .