(۰۷ مرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۲۵ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: (07 مرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۲۸ ب.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: (07 مرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۵۰ ق.ظ)mostafa122 نوشته شده توسط: ما هم پری شب یکی و فرستادیم برام خواستگاری
دختر گفته بزار فکر کنم:)
میخوام فکر نکنی :D پسر به این خوبی :cool:
حالا نگفته چقد باید فکر کنه فقط گفته باید فکر کنم و ما منتظریم:blush:
یعنی دختر بدبخت فکر هم نکنه؟
این قدر ارزش دختر اومده پایین؟ یه زمانی یه خواستگار باید چند بار میرفت میامد شما یه واسطه فرستادین توقع دارین دختر از خدا خواسته همون اول بگه بله؟ واقعا اینجاست که آدم نمیدونه چی بگه!!!!
سلام. فکر بکنه ولی توهین نکنه. نباید انتظار داشته باشه پسره به حالت hibernate بمونه که خانم بهشون بگن اجازه خواستگاری میدن یا نه. بعضی ها انتظار دارن چندتا خواستگار در طول یک مدت بیاد سراغشون. بعد بهشون بگن قصد داریم فکر کنیم. بعد سبک سنگین کنن ببینن کدومشون بهتره. به اونی که بهتر بود بگن تشریف بیارید. این توهین به خانواده پسر محسوب میشه. چطور انتظار دارن یک پسر فقط یک جا خواستگاری بره و منتظر جواب ایشون باشه. اگه همچین نگرشی داره باید بعد از اینکه با اونی که انتخاب کرد تماس گرفت انتظار داشته باشه طرف بگه ما رفتیم جای دیگه، اونا از شما بهتر بودن.
وای نه. خیلی بده.
من خودم یکبار برام اتفاق اُفتاد که زمانی که یک خانوادهای به خونمون رفت و آمد میکردن برای خواستگاری، یکی دیگه هم تماس گرفت که بیاد. انقدر حالم بد شد...
اصلاً چطوری میشه آدم وقتی داره برای ازدواج با یک نفر صحبت میکنه همزمان با فرد دیگهای هم در مورد ازدواج صحبت کنه؟!
نمیدونم. شاید هم در واقع بد نباشه.
اما من که هرگز نمیتونم فکرشو هم کنم.
من تا الآن هرگز اجازه ندادم کسی برای خواستگاری بیاد خونمون. چون میدونستم که اصلاً قصد ازدواج ندارم و اگر هم بیان جوابم منفیه. اما پدر و مادرم با این بهانه که "بذار بیان اگر نخواستی بگو نه" بعضیاشون رو گذاشتن بیان. منم به خاطر حفظ ظاهر و آبرو تو جائی حاضر شدم که خودم بیشتر از سایر حاضرینش میدونستم چقدر الکیه و آخر و عاقبتی نداره.
هر چقدر هم این موضوع رو براشون توضیح میدم بازم حرف خودشون رو میزنن. :(