من موندم مهریه یینیی اینقددددددد مهمهههههههههههههههه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟!!!!!!!!!!!!من اصن به این موصوع تاحالا فکرنکردم..حس فکرکردنم بهش نیست چون واقعا مهم نیست..من فکرم روی جهیزیس
زبونم لال خدا نکرده زندگی ادم خرابشه این پول مهریه اصلا ازگلوی ادم پایین نمیره اصلا به مهرییه فکرشم نمیکنی...
مهریه یه شی تزئینی هست به نظرم
(۱۰ تیر ۱۳۹۴ ۰۷:۰۸ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: جهیزیه رو معمولا خود خانما مهم میکنن وگرنه اصلا مهم نیست
واقعا خدایی ینی برای اقایون مهم نیست جهیزیه..؟!!!!!!!!!!!!
پس چرافامیلای دخترما اینقدر درگیر جهیزیه بودن..
من خیلی سر این موضوع ناراحتم..
..
(۱۰ تیر ۱۳۹۴ ۰۸:۵۰ ب.ظ)IT.girll نوشته شده توسط: کلا مسائل زندگی هر چی پنهان تر باشه کمتر بحث پیش میاد. بعد من یه چیزی رو هم تازه کشف کردم اینکه به هیچ وجه نباید بدی همسر رو به خانواده یا دوست گفت. بعد یه مدت طرف اون خصلت بد رو کنار بذاره دیگران تا آخر عمر بیخیال نمیشن.
آفرین خیلی حرف خوبی زدی...و همچنین بدی فامیل و اعضای خانواده به همسر اصلا نباید گفت...بعدا یه حرفایی میزنه که انتظارش رو نداری..
*بچه ها حرف جهیزیه باشه بهتره......دخالت خانوادها کجا بود
اون واسه قدیمابود
..الان برو کیف کن با مادر شوهرت...
با مادرشوهرت خوب باش باهات خوبه هواشوداشته باش از دخترخودشم بیشتر بهت میرسه
ادم وقتی محبت کنه خوبی کنه خوبی و محبت میبینه اما همه چی درحدمتعادلش خوبه......تازه دیگه مادرشوهر مثل مادرت میشه چون دیگه باهاشون زندگی میکنی عضوی از خانوادت میشه..مخصوصا اگه مادرشوهرت دختر نداشته باشه که دیگه صفااااااااس
به به چه شوداااااا