زمان کنونی: ۰۸ آذر ۱۴۰۳, ۰۳:۱۵ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
بهترین منبع که خوب روی مرتب سازی ها بحث کرده باشه چیه؟ منظورم از خوب بودن، تحلیل خوب و توضیح خوبه.
البته یکی از بهترین منابع CLRS هستش. اما لطفا یکی از منابع پایین را انتخاب کنید:
۱- ساختمان داده پارسه
۲- ساختمان داده مدرسان
۳- ساختمان داده پوران (ویرایش ۱) ۴- طراحی الگوریتم سپاهان
البته اگه منبع دیگری میشناسید که بهتر از بالایی هاست بفرمایید.
ورود به سایت ->
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
*** به زودی نرمافزار تحت وب برای تسهیل دانشجویان و افراد جویای علم رونمایی خواهد شد ***
نقل قول توی کادر:
بهترین منبع که خوب روی مرتب سازی ها بحث کرده باشه چیه؟ منظورم از خوب بودن، تحلیل خوب و توضیح خوبه.
-----------------------------------------------------------------------
دوستان کسی پیشنهادی نداره؟
ورود به سایت ->
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
*** به زودی نرمافزار تحت وب برای تسهیل دانشجویان و افراد جویای علم رونمایی خواهد شد ***
(۰۷ مهر ۱۳۹۳ ۰۳:۵۲ ب.ظ)miladcr7 نوشته شده توسط: سلام من پوران رو دارم به نظرم خوب گفته.برای تسلط هم دیگه بسته به تعداد سوالایی که حل میکنید.ولی از لحاظ تحلیل و بررسی خوب گفته
مرسی،
راستش پارسه رو شروع کردم، و هر موقع نمیفهمم میرم سراغ پوران.
پارسه هم خوبه. اما نمیدونم پوران تو چه حدیه.
ورود به سایت ->