سلام. ممنون که جواب دادید ولی من تونستم از طریق خود ویندوز ۸ وارد بایوس شم. آموزش اون از طریق لینک
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
قابل مشاهده می باشد.فقط بازم یه مشکل دیگه پیدا کردم وقتی وارد منوی بوت میشم تا تنظیم کنم که از روی دی وی دی بخونه اصلا داریور دی وی دی وجود نداره که اونو انتخاب کنم فقط یه گزینه هست اونم خوندن از هارد هست خسته شدم دیگه
(۲۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۱۰ ق.ظ)hamid1989 نوشته شده توسط: دوست عزیز اگر اشتباه نکنم منظور شما اینه که ویندوز پیش فرض سیستم شما ۸ می باشد ( بر خلاف لپ تاپ های قبلی که DOS بودن ) تو این سیستم ها روند کار متفاوته؛ ویندوز ۸ ساختاری داره که شما وقتی سیستم را shutdown می کنید مثل نسخه های قبلی ویندوز سیستم کاملا shutdown نمیشه و عملا میشه گفت یه جورایی hibernate میشه، خوب حالا از این حرفا بگذریم کاری که شما باید بکنید:
۱- از صفحه کلید، کلید های ترکیبی ویندوز و C رو نگه دارین ( یا با موس به بالا سمت راست صفحه نمایش برین ) از نوار ابزار مشکی رنگ کنار صفحه روی settings کلیک کنید!
۲- روی گزینه power کلیک کنید!
۳- shift را نگه دارین و همزمان Restart را کلیک کنید!
۴- یه مقدار صبر کنید، وارد یه صفحه آبی رنگ میشید حالا shut down را کلیک کنید
الان سیستم شما به صورت کامل shut down شده سیستم را راه اندازی کنید و با توجه به نوع سیستم کلید ورود به BIOS را فشار بدین (F یا DEL )
موفق باشید!
ممنون . روش شما رو هم امتحان کردم درست بود. بعد خاموش کردن کامپیوتر با دیکه shfit با کلید f2 وارد تنظمیا بایوس شد ولی الان داریور دی وی دی رو نمیاره آخه