(۱۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۰۴ ب.ظ)پشتکار نوشته شده توسط: به نظرتون شروع کنم واسه ارشد درست و حسابی.
اینو من نمیتونم بگم. بستگی به اهداف و شرایط خودتون داره.
(۱۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۰۴ ب.ظ)پشتکار نوشته شده توسط: استادا در شریف حضور و غیاب براشون مهمه؟
من مشکلی ندارم واسه کوئیز و میانترم و ... بیام تهران ولی مشکلم کلاسهای پراکنده در طول هفته هست.
تازه اگه میشد هر دو هفته ای یکبار چهارشنبه و پنجشنبه بشه بیاییم کلاس که از خدام بود ولی مسئله اینجاست که کلاسها در هفته اگر پخش باشه که نمیشه اینقدر اومد و رفت کرد.
یادم نمیاد حضور و غیاب و براشون مهم باشه. شاید در موارد خاص براشون مهم باشه.
دقت کنید که یه استادی مثل دکتر ربیعی هر هفته کوییز میگیره و تازه علاوه بر اینا میان ترم هم داریم. بعضی درس ها تحویل حضوری پروژه هم دارن. کلاس ها برای ما شنبه تا سه شنبه بود و چهارشنبه هم برای بعضی درس ها TA بود.
ببینید دید شما نسبت به ارشد سیستم آخر هفته ای و وقت نذاشتنه. با این وضعیت شاید لازم باشه تجدید نظر اساسی کنید در دیدگاهتون نسبت به ارشد. بعضی از هم دوره ای های من نزدیک به یه سال رو تزشون وقت میذاشتن. اگه میخواید کار یاد بگیرید باید وقت بذارید و تلاش کنید. اونم تلاش خیلی زیاد. من هم دوره ای داشتم که ساعتی که تو آزمایشگاه استادش میزد از دانشجوهای دکتری بیشتر بود و این فرد شاگرد اولمون بود و الانم اپلای کرده در یک دانشگاه عالی. هرچقدر از درس بزنید کیفیت ارشدتون کمتر میشه وگرنه میشه شریف هم قبول شد ولی همه چیز رو تا حد امکان پیچوند. در نهایت هم مدرک خواهید داشت ولی از ارشد بهره لازم رو نبردید.