(۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۳ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط: (13 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۸ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: (13 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۶ ب.ظ)ahmad654321 نوشته شده توسط: من نمی دونم چرا یه تاریخ دقیق مشخص نمی کنن آخه !!
به نظرم چون حداقل میره باری ۱۰ روز دیگه. این طور ضایع هست بیان بگن فلان روز! یعنی ۱۰روز دیگه
ارام ارام روزها رو میبرن جلو
میگن خانم ندا!
شما ۵ تا انتخاب اولتون تو ازاد چی بوده؟
من دوتا انتخاب داشتم شبکه علوم تحقیقات تهران
شبکه قزوین
تمام
یعنی میره بعد ۱۷ام من دیگه رفتم اونموقع
سلام ندا خانم
شما چرا اول علوم تحقیقات زدید بعد قزوین؟؟!!!
علوم تحقیقات تازه این ترم ارشد شبکه آورده و فقط هم همین گرایش را آورده نه گروهی داره نه استادی نه اعتباری در رشته آی تی
همان طور که می دانید رشته فناوری اطلاعات در ایران دانشگاه امیرکبیر در سال ۸۱ در مقطع کارشناسی و فکر کنم ۸۲ یا ۸۳ بود مقطع ارشد راه اندازی کرد ، ودر حال حاضر دارای رتبه ۱۵۰ در جهان است ، در دانشگاه آزاد هم دانشگاه آزاد قزوین برای اولین بار در سال ۸۲ در مقطع کارشناسی و در سال ۸۴ در مقطع کارشناسی ارشد شروع به کار کرد، اساتید هم اکثرا از اساتید برتر دانشگاه های دولتی تهران مثل امیرکبیر و همین طور اساتیدی مثل دکتر حقیقت و .... بهره می برد، در حال حاضر مدیر گروه شبکه کامیپوتری بر عهده دکتر دهقان تخت فولادی دانشیار دانشگاه امیرکبیر می باشد.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
یک خبر هم برای دوستان دارم اینکه مقطع دکتری ظرفیت رشته شهر ها چند برابر شده است.
در واحد قزوین ۲۷ رشته دکتری جدید ایجاد شده است.