(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۰۴ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: (19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۲۴ ب.ظ)IT Pro نوشته شده توسط: فرم سند تعهد محضری رو براتون پیدا کردم:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
پرینت اونی که واسه من توی سیستم گلستان بود رو با این فایل مقایسه کردم، متنش همینه.
در ادامه توی «
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
» نوشته:
برادر این فرم تعهد محضری فقط برای دانشجویان خواجه نصیر هستش یا برای همه دانگشاه ها هست؟ منظورم اینه که برای وام صرف نظر از اینکه کدوم دانگشاه هستیم، باید این فرم رو پر کنیم؟
گویا شما به یکی از دفاتر ثبت اسناد برید و موضوع وام دانشجویی رو بگید , خودشون میدونند و فرم دارند (فرمت فرم ها گویا یکسان هست)
مهم تعهد اون ضامن هست
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۸ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: بچه ها شماها جدا نگران تغذیه هستین؟؟؟ خیلی خوبین به خدا.. :دی معلوم نیست کلاس هامون چجوریه جریانش شماها غذا از گلوتون پایین میره؟؟
میخواین راجع به مجموعه ورزشی و استخر و رستورانم سوال کنین... بابا هزار تا گرفتاری هست.... این قسمت رفاهی هم هرچی کد ملی رو میزنم باز نمیکنه اصلا....
دوستان... خواهش میکنم یک بار دیگه این رو نگاه کنید به دقت... و بگید ما چرا همچین چیزی نداریم...
اگر اطلاعاتی راجب استخر و بیلیارد و سالن های ورزشی اونجا دارید , بگید
در مورد ورود به سایت صندوق رفاه
باید کد ملیتون رو به این فرمت وارد کنید ۱-۱۱۱۱۱۱-۱۱۱ , کلمه عبورتون نیز همون کد ملیتون با فرمت ذکر شده هست