با سلام خدمت دوستان .
همون طور که در جریانید
مانشتی های ۹۰، رتبه های بسیار خوبی توی کنکور ارشد آوردند . و آمار قبولی بچه های امسال خیلی خوب و عالیه. چیزی که این روزا خیلی کم مشاهده می شه حضور بچه های موفق ۹۰ هستش و البته حق هم دارند . خود من هم یه عضو کوچیکی از این جمع هستم . کنکوریها این سد رو پشت سر گذاشتند و دیگه از هر چی اسم کنکوره بیزار هستند . وقتی هم میان مانشت بیشتر بحث کنکوره . رو همین حساب ممکنه زده بشن و خیلی کمتر سر بزنن یا شایدم اصلا دیگه مانشت نیان .
این شد که با موافقت قبلی دکتر تنهایی، تصمیم گرفتم این تاپیک رو ایجاد کنم و از همه بچه های موفق امسال دعوت کنم که
هدفشون رو بعد از ارشد تو همین تاپیک اعلام کنند . به همین منظور، یه
نظرسنجی هم به همراه این تاپیک ایجاد کردم که لطف کنید برای تجمیع آماری اطلاعات توش شرکت کنید . علاوه بر شرکت در نظر سنجی یه پست هم بزنید و
احساس فعلی تون در مورد آینده تحصیلی یا کاری رو اعلام کنید . خیلیها قصد
ادامه تحصیل در مقطع دکترا دارند، که باز همین دوستان دو گروه اند: اونایی که قصد دارند دورهی دکترا رو
خارج از کشور بگذرونند و اونایی که به
داخل کشور هم راضی اند . برخی دوستان هم قصد ورود به بازار کار با مدرک ارشد رو دارند . شما جزو هر کدوم از این سه دسته که باشید، درست اومدید و مانشت تو این راه به شما کمک می کنه .
این طرح چند تا مزیت داره: اول اینکه مانشت جا رو برای بچه های ارشد هم باز می کنه و فقط خاص بچه های لیسانس نمی شه . دوم اینکه یه فضایی رو بوجود میاره که می تونیم با کمک هم هدفمون رو روشنتر کنیم و جزئیات رسیدن بهش و سختی هایی که تو راه هست رو در نظر داشته باشیم . و البته مزایای دیگه ای هم داره که به مرور مشخص می شه .
در ابتدا از دوستانی که نامشان در ادامه می یاد، انتظار می ره تو این تاپیک شرکت کنند
می خواستم پیام خصوصی بزنم که یا صندوق هاتون پر بود یا غیر فعال کرده بودید، بالاخره رتبه خوب شدنم دردسر داره دیگه
)
۸۷۸۵۵۶۱۱,afagh1389, alirezalink , br2011 , delta , esi , farshad_pickup, hatami84, h.sarikhani88 , alikal ,blackhalo1989 , mehrdel2002 , robot110 , sina_n M.J.R.S , mosenabdoli , polarisia , sajede ,shahryar, farhad02 , alime , mfXpert , rebvar , hajar.esf , mass2009 , fallah_o68 , MehrTa, mona23 , nader14y , hamedhamed, raminbarca , poopi , sina_bhh , summer_66 , امیدوارmoji67 , shojaee , farhad02 , matu , Potential , aminfaz43 , goodzila , babakab110 , inteligentium , la1200 , Fatemeh , kabirkooh , reza_dev , parva , 54m4n3h, saba_1984
منتظر نقطه نظرات و سخنان شیرین دوستان در این رابطه هستیم .