(۰۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۷ ب.ظ)alirezad نوشته شده توسط: دوستان فکر نکنم به ریز نمرات گیر بدن.
چون من امروز دانشگاه خلیج فارس (کارشناسی) بودم، برای اونا بخشنامه اومده بود که به هیچ وجه ریزنمرات رو به دانشجویان دوره روزانه ندند. روش دریافت ریز نمره توسط دانشگاه مقصد به این صورته که اونها باید با دانشگاه مبدا تماس بگیرند و تقاضای ریزنمره بدند تا دانشگاه مبدا ریزنمرات رو به صورت محرمانه ارسال کنه
یعنی الان به شما ریزنمرات نداند !؟
(۰۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۸ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: امروز پیش مسئول قدیمی خوابگاههای دانشگاه کاشان بودم، میگفت من به تمام خوابگاه های دانشگاه های ایران سر زدم. امیرکبیر بدترین خوابگاه ها رو توی تهران داشت. و خیلی از تهران و علم و صنعت تعریف میکرد
راست و دروغشو نمیدونم
(۰۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۷ ب.ظ)alirezad نوشته شده توسط: دوستان فکر نکنم به ریز نمرات گیر بدن.
چون من امروز دانشگاه خلیج فارس (کارشناسی) بودم، برای اونا بخشنامه اومده بود که به هیچ وجه ریزنمرات رو به دانشجویان دوره روزانه ندند. روش دریافت ریز نمره توسط دانشگاه مقصد به این صورته که اونها باید با دانشگاه مبدا تماس بگیرند و تقاضای ریزنمره بدند تا دانشگاه مبدا ریزنمرات رو به صورت محرمانه ارسال کنه
یه چیز جالب تر.
به مسئول ثبت نام گفتم مگه خودتون نباید از دانشگاه استعلام کنید.
میگفت: چرا. بعدا استعلام میکنیم. ولی الان حتی ریز نمرات رو میخواهیم حتی به صورت غیر رسمی
بهش میگم: خب چرا همین الان استعلام نمیکنید.
ولی جوابی ندارند
انگار از چاله در اومدیم افتادیم تو چاه. تو بابل که اتاقمون موش داشت اینجا دیگه حتما مار و عقرب داره !
خب اینی که الان گفتی یعنی پرینت از سایت گلستان هم واسشون کافیه ! غیر رسمیه دیگه اما منبعش موثقه!