(۰۴ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۵۰ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: به اینم که هم برم هم کنکور بدم فکر کردم اما سنجش میگه موقع ثبت نام کنکور نباید دانشجو ارشد باشید! کار که پیدا نمیشه! راستش من هدفم دکتری بوده و دلم میخواد یه دانشگاه خوب قبول شم اما میترسم پشت کنکور بمونم و اتفاقاتی بیفته نتونم خوب بدرسم! شما کجا قبول شدین؟
بله مثل اینکه حق با شماست پایین صفحه ی دوم این pdf همینو میگه :http://dl.sanjesh.org/NOETDownload/DownloadHandler.ashx?id=421
البته مطمئنا راهی برای دور زدن هست ضمن اینکه جای دیگه تو همین pdf گفته فقط روزانه ها نمیتونن دوباره شرکت کنن . از کسایی که تجربه دارن بپرسید . فکر کنم یه چنین بحثایی تو مانشت شده بوده اگه بتونید پیدا کنید خیلی خوبه .
اگه واقعا هدفتون اینه که برید یه دانشگاه خوب نترسید یه سال دیگه بخونید ایشالا نتیجه میگیرید اما خواهشا فکر نکنید قبولی تو یه دانشگاه خوب یعنی تضمین دکتری گرفتن .
من تهران قبول شدم
(۰۴ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۵۰ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: بعضی از دوستان میگن که تاثیری نداره که! الان شما میگین رد میشم؟! مطمئنین؟
من نگفتم تاثیری نداره ها
(۰۴ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۷ ب.ظ)نازین نوشته شده توسط: بنظرشما مدرک غیرانتفاعی با سراسری یکیه؟
نه . اما همونطور که خودتون گفتید دانشکاه های خارجی فرقی بین دانشکاه های دولتی کوچیک (از لحاظ شهرت) و غیرانتفاعی قائل نیستن ولی خب تو ایران اینطور نیست هر چند که متاسفانه واسه مصاحبه ی دکتری باز بیشتر دنبال دانشجو های دانشگاه های تاپن بازم تاکید میکنم متاسفانه
(۰۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۶ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: گفتنش آسونه اما اینکه آدم بخواد دوباره ۵ماه درس بخونه...
بله حق با شماست. هدفتون رو مشخص کنید اگه دکتری گرفتن و هیئت علمی شدنه ۵ ماه دیگم وقت بزارید (به جای وقت گذاشتن واسه ی یه رزومه ی خوب تو دانشگاه) و به این هدفتون فکر کنید تا خسته کننده نشه واستون . اما اگه نه هدف رفتن سر کار و پول در آوردنه بهترین جا همینجاست چون یکی از آشنایانه دور تو مخابرات استخدام شده با حقوق عالی و تو این دانشگاه هم درس میخونه همزمان
پ ن : من اینجا فقط نظرم رو گفتم و هدفم راهنمایی بوده پس هیچ تضمینی تو درستیشون نیست