پاسخ دوستمون IT86 ،که موضوع "
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
" رو ایجاد کردند و پرسیدند
نقل قول: ۱-من یک کمک میخوام برای این جزوه مدیریت آی تی!
۲-میگن جزوه امیرکبیر اما یکی میگفت همچین جزوه ایی نیستش!
ماهان و نصیر و پارسه هستش!
میشه کمکم کنید بگید بهترین جزوه چیه؟
،رو اینجا می دم.
..............................................................
۱-درسته. من خرداد امسال از دانشجو های مهندسیit دانشگاه.امیرکبیر، پرسیدم. گفتند همچین جزوه ای نیست. سالها پیش وجود داشته، و اون موقع یک نفر در اینترنت معرفیش کرده، از اون موقع تا حالا، این مطلب، تو سایتها و وبلاگ ها، کپی-paste شده. ولی در چندین سال اخیر، د.امیرکبیر، جزوهی خاصی برای این درس نداشته.
..............................................................
۲-
***من برای گرایش شبکه می خونم و گرایش های دیگه، اولویت بعدیام هستند. در مورد این درس، اینها رو می دونم:
*طبق گفتهی مشاورهی رشتهی مهندسیitی موسسهی نصیر(استاد سلطانی)، درس "اصول و مبانی مدیریت" کنکور دولتی مهندسی it و درس "تئوری های مدیریت" کنکور دولتی-ی مجموعه مدیریت، سرفصل هاشون یکی اند، به همین خاطر، برای آماده شدن برای این درس کنکور مهندسیit، از کتب و جزوات کنکوری درس تئوری مدیریت کنکور مدیریت، میشه استفاده کرد. (اگه دقت کرده باشید، جزوه ای که پارسه برای این دو درس ارائه می ده، یکسانه.)
*سولات کنکور دولتی مهندسیit در این درس، نسبت به سوالات درس تئوری مدیریت کنکور مدیریت، خیلی سادهتر داده می شود.
*رتبه ی۱ کنکور دولتی۸۸- مهندسی it-گرایش تجارت الکترونیک، در این درس، فقط با خوندن جزوهی مدیریت پارسه، نمرهی ۷۵درصد آورده.
*بعضی بچه های ارشدی-ی رشتهی مدیریت، از جزوهی تئوری مدیریت ماهان خیلی تعریف می کنند. خودم این جزوه رو دیدم، ضخامتش تقریبا" ۲برابر جزوهی مدیریت پارسه ست. درس+ سوالات طبقه بندی شدهی کنکور رو داره. قیمتش=۳۰۰۰۰ تومن. برای اطلاعات بیشتر، به سایت ماهان-بخش معرفی جزوات کنکور ارشد رشتهی مدیریت، مراجعه کن. ماهان این جزوه رو برای درس مدیریت کنکور مهندسیit معرفی نکرده. (احتمالا" بدونید که موسسه ماهان در رشته های گروه علوم انسانی، مثل مدیریت و حسابداری و...، از پارسه قوی تره.)
*من اگه بعدا" ببینم وقت به اندازه کافی دارم تا برای این درس هم بخونم، {جزوهی پارسه}+{کتاب مجموعه سوالات تئوری های مدیریت-تالیف دکتر.ونوس و دکتر.پرچ-انتشارات کتاب مهربان نشر} رو استفاده می کنم.
*کتاب گفته شده، فقط سوالات کنکور مدیریت رو جواب داده(بصورت طبقه بندی شدهی موضوعی)، پاسخ سوالات درس مدیریت کنکور مهندسیit رو نداره. ولی کتاب مهمیه. چون بعضی بچه های ارشدی-ی رشتهی مدیریت، از این هم خیلی تعریف می کنند. دکتر ونوس عضو هیئت علمی دانشگاه تهران اند. برای هر سوال ذکر کرده که، سوال از کدوم کتاب مرجع طرح شده. البته حجم کتاب کمی زیاده (۷۴۰صفحه)، برای صرفه جویی در وقت می شه، فقط سوالات سال های اخیر رو خوند.
*من تا حالا کتاب کنکوری که برای این درس کنکور مهندسیit، هم خلاصه-درس و هم سوال وجواب تشریحی کنکور های مهندسیit، رو داشته باشه، ندیدم.
*یک کتاب کنکوری برای درس تئوری مدیریت وجود داره که گمان کنم، روی جلدش توضیح داده، "قابل استفاده برای داوطلبان کنکور مهندسیit" ،و حدس می زنم، این کتاب هم سوالات کنکور مهندسی it رو جواب نداده. نویسنده ش، وحید قربانی و انتشاراتش آذرباد، هستش. چاپ ۸۹ اون، ۲۵۹ صفحه ست. این کتاب رو استاد مختاری در
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
، و برای درس مدیریت کنکور مهندسیit معرفی کردند. بررسی بیشتر در این رابطه، با خودتون.
*کتابی که من سراغ دارم که بشه جواب تشریحی سوالات درس "اصول و مبانی مدیریت" کنکور دولتی مهندسی it، رو توش پیدا کرد، کتاب {مجموعه سوالات کنکورهای کارشناسی ارشد رشته مهندسی it - انتشارات گسترش علوم پایه} هستش.
*در ضمن، پارسال، پارسه تو آزمون یکی به آخرش، یک جزوه به هرکدوم از شرکت کننده های آزمون هاش داد که در اون، تمام سوالات کنکور ۸۵ تا ۸۸ کنکور دولتی رشتهی مربوطه، رو به صورت طبقه بندی شده، جواب داده. این جزوه، اشتباه زیاد داشت.
*جزوهی مدیریت پارسه که من دارم، چاپ سال۸۶ هستش. چاپ امسالش رو یک بار در دفتر پارسه، یک نگاهی انداختم. تنها چیزی که نسبت به چاپ ۸۶ بهش اضافه شده، یک سری سوال کنکور و جواب کلیدی، هستش. یادم نیست که سوالات مدیریت-مهندسیit رو هم جواب داده بود یا نه.