(۰۹ مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۳۰ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط: اخه بوران اصن توضیح نداره که..برای منکه صفره صفرم وحشتناکه...
از روی پارسه بخون خوب توضیح داده ولی پوران کاملتره هاااا
حذفش نکن ب امید اینکه اگ سوال راحت بیارن
(۰۹ مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۰۸ ب.ظ)softlan نوشته شده توسط: سلام بچه هاااا
دیدم سال پیش گروه های درسی تشکیل شده بود تو مانشت ولی امسال کسی پیش قدم نشده بود و این تاپیکو زدم که بیایم در مورد برنامه هامون صحبت کنیم و نتیجه روزانه کارهامون رو بنویسیم و به هم دلگرمی بدیم واسه موفق شدن. راستی نتایج آزمون ها هم هست می تونیم با گذاشتن درصدا انگیزه بگیریم. الان بهترین زمانه واسه موفق شدن. تا آزمون ۲۵ درصد اولی خیلی مونده و می تونیم خودمون رو عالی عالی آماده کنیم و مطمئنم که هیچ تلاشی بی نتیجه نمی مونه. بچه ها لطفا بگین که برنامتون چیه؟ چه درس هایی می خونین تو تابستون؟ چقدر پیشرفت داشتین؟ کجاها فکر می کنین ضعف دارین که باید برطرفش کنین؟ کلا بگین دیگه که با مشورت هم بتونیم مشکلامون رو برطرف کنیم و همه با هم بتونیم با تلاشمون واسه بهترین دانشگاه رتبه بیاریم.
مرسیییی
پیش به سوی یه رتبه توپ
سلام عزیزم
ازمون ۲۵ درصد اول پارسه کیه؟
من شروع کردم ولی زیاد پیش نرفتم. نمیدونم چرا پیش نمیره .
دوستان یاری کنید !!!!
۲۵ درصد دوم کی شروع میشه؟
(۰۹ مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۳۲ ب.ظ)fzpakzad نوشته شده توسط: من فعلاً گسسته، مهندسی نرم افزار و پایگاه داده رو شروع کردم. زبان هم که از ۵۰۴ دارم میخونم. این هفته هم معماری شروع میشه.گسسته و پایگاه اندازه ۲۵ درصد اول پارسه خوندم. نرم افزار دو فصل پرسمن. کند پیش میره..راضی نیستم
نرم افزار از پرسمن می خونید؟ طول نمیکشه؟ من از اسلام ناظمی می خونم ولی اونم جالب نیس..