(۱۹ مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۱۴ ق.ظ)software94 نوشته شده توسط: (19 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۴۵ ق.ظ)sara417 نوشته شده توسط: (17 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ق.ظ)ehsan007 نوشته شده توسط: سلام دوستان ....یک سوال فوری دارم از خدمتتون .... باید هم ببخشید که اینجا میپرسم چون جاش نیست...
برای ترم پاییز تو مشهد برای ساختمان داده و الگوریتم هم دکتر یوسفی میخوان بیان و هم دکتر سید جوادی و مهندس طورانی حالا خواستم بپرسم ازتون کدوم یکی رو تو اولویت قرار بدم؟؟ این رو هم بگم که خودم تقریبا ساخختمان و الگوریتم رو تقریبا یه دوری کردم اما مشکلات زیاد دارم و احساس میکنم بایستی کلاس برم چون پایه زیاد قوی هم ندارم....
ممنون میشم اگر پاسخ بدید ....
سلام
کجا قراره کلاساشون برگزار کنن؟ واسه کدوم موسسه میشه؟ مممنون میشم توضیح بدین. منم مشهد هستم.
استاد یوسفی به من گفتن قراره تو مشهد با نصیر همکاری کنن و احتمال زیاد کلاس دارن تو مشهد.
--------------------------------------------------------------------------------------
تو نصیر هست... مسجد الزهرا دانشگاه فردوسی و کلاس هاشون هم روزهای یکشنبه هست... هم معماری هم گسسته و ساختمان و الگوریتم رو دارند از ۹ صبح تا ۸ شب یکشنبه ها ... منتهی من به نصیر تماس گرفتم گفتند هنوز تکمیل ظرفیت نشده و احتمالا از ۲۵ مهر شروع میشه... کلاس های دکتر حقیقت هم گویا امسال برگزار میشه مشهذ که اونم ۲۵ مهر به بعد هست فکر کنم البته...