سلام
من تازه شروع کردم و می خوام واسه ارشد IT امتحان بدم.البته می دونم که دیره ولی خوب چاره ای نداشتم.
چند تا سوال دارم که هر چی فروم رو گشتم جوابی پیدا نکردم ممنون می شم اگه کمکم کنید.
۱ تو این بازه تقریبا ۱/۵ ماهه تابستون به نطرتون چه درسایی رو بخونم؟ آیا لازمه تست هم بزنم یا فقط بخونم؟
۲ در مورد درس سیستم عامل تو دانشگاه خیلی ازش بدم میومد و به زور پاسش کردم.الان همه می گن پارسه بهترین کتابه.این کتابو گرفتم شروع کردم فصل اولش رو خوندم.خیلی واسم نامفهوم و سخت بود! اصلا نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم تا حدی که کلا به فکر حذف کردنش افتادم!!! می خواستم ببینم همش همین طوره یا اولش انقدر سخته؟! به نظرتون اگه حذفش کنم خیلی ضرر می کنم؟
۳ نمی تونم واسه درس نرم افزار کتاب انتخاب کنم! از یه طرف میگن باید حتما پرسمن خوند.از یه طرف هم حجم کتاب رو که می بینم واقعا نمی شه تو این فرصت خوندش! چی کار کنم به نظرتون.فقط با مدرسان کارم راه می افته؟
۴ در مورد انتخاب منبع برای الگوریتم و ساختمان داده هم مشکل دارم.کتاب کنکوری واسه الگوریتم پوران رو گرفتم و واسه ساختمان مقسمی رو.اگه همینا رو بخونم بعد هم برم سراغ ۶۰۰ مسئله کفایت می کنه یا حتما باید یه کتاب مرجع مثل clrs رو هم بخونم؟ نظتون در مورد کتاب قدسی چیه؟
بارم ممنون دوستان