زمان کنونی: ۲۵ آبان ۱۴۰۳, ۰۴:۲۰ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
فروش کتاب های منبع و کنکوری مهندسی کامپیوتر با تخفیف ۵۰%!!!
با سلام خدمت دوستان
من یه تعداد کتاب منبع و کنکوری مهندسی کامپیوتر(بیشتر نرم افزار و تعدادی هم هوش) برای فروش دارم که مشخصات کاملشونو بهمراه عکس و قیمت در زیر میارم. همه کتابها بخوبی نگهداری شدن و حتی بعضیاشون بدون استفاده بودن و اونایی هم که استفاده شدن کاملا تمیز و سالم هستند. همه کتابها با تخفیف بیش از ۵۰ درصد هستند. هرکسی که مایل به خرید هست پ خ بده تا درباره شرایط ارسال صحبت کنیم.
کتابها از بوشهر(برازجان) ارسال میشن و <<هزینه پست به عهده خریدار می باشد>>
(حداقل مبلغ خرید ۲۰۰۰۰ تومان)
-پایگاه داده - مدرسان(امین شکری) - ۹۱ - ۱۲۵۰۰ >> 6250 >> نو >> فروخته شد
-پایگاه داده - مقسمی - ۹۱ - ۱۰۵۰۰ >> 5250 >> H >> فروخته شد
-طراحی کامپایلر - مدرسان(امین شکری) - ۹۲ - ۱۶۰۰۰ >> 8000 >> نو >> فروخته شد
-طراحی کامپایلر - پوران(روح الله آل شیخ) - ۹۱ - ۸۴۰۰ >> 4200 >> H >> فروخته شد
-نظریه زبانها - مدرسان(محمدرضا نامی) - ۸۹ - ۷۷۰۰ >> 3850 >> نو >> فروخته شد
-۶۰۰ مسئله داده ساختارها -فاطمی(محمد قدسی) - ۹۱ - ۱۵۰۰۰ >> 9000 >> کاملا نو >> فروخته شد
-طراحی الگوریتم - سپاهان(ناصر رضوی) - ۸۹ - ۱۲۵۰۰ >> 6250 >> نو >> فروخته شد
-ساختمان داده - پوران(هادی یوسفی) - ۹۰ - ۶۸۰۰ >> 3400 >> H >> فروخته شد
-زبانهای برنامه سازی - مقسمی - ۹۰ - ۴۰۰۰ >> 2000 >> H >> فروخته شد
-معماری کامپیوتر - پوران(هادی یوسفی) - ۹۱ - ۱۲۰۰۰ >> 6000 >> H >> فروخته شد
-زبان تخصصی - راهیان ارشد - ۸۷ - ۸۰۰۰ >> 4000 >> کاملا نو >> فروخته شد
-زبان عمومی(جلد ۲) لغات - پوران(مهرداد امیری) - ۹۲ - ۱۸۰۰۰ >> 10000 >> H
-گسسته(گریمالدی) -فاطمی(ترجمه رضوانی) - ۸۹ - ۲۱۵۰۰ >> 13000 (هر ۴ جلد!) >> کاملا نو
-حل تمرین گسسته(گریمالدی)-فاطمی(ترجمه رضوانی) - ۸۹- ۸۵۰۰ >> 4250 (فروش ۵ جلد با هم صورت می گیرد.)>>کاملا نو
-آزمونهای ارشد مهندسی کامپیوتر - سنجش - ۹۱ - ۱۳۵۰۰ >> 6000 >> نو
-تعدادی از کتابهای پارسه: چاپ ۸۹ و ۹۰ - همگی نو و کاملا نو - همگی به قیمت ۲۰۰۰۰ تومان!
-نظریه زبانها و ماشینها
-زبانهای برنامه سازی
-کامپایلر (۲ عدد)
-پایگاه داده
-هوش مصنوعی
-محاسبات عددی
-معماری کامپیوتر
-ساختمان گسسته
-مدارمنطقی
-مدارهای الکتریکی
راهنما: کاملا نو : اصلا استفاده نشده و کاملا سالم و تمیز می باشد. نو : استفاده شده ولی به هیچ وجه کثیف نشده و صدمه ندیده، تنها ممکن است در برخی صفحات با مداد علامتی خورده باشد. H: برخی صفحات دارای هایلایت می باشد و مطالب مهم مارک شده اند، اما مارک ها با رنگ های متفاوت و منظم انجام شده و مزاحمتی ایجاد نمی کند.(اگه نیازی هست میتونم از صفحات مارک شده نمونه عکس بزارم.)
RE: فروش کتاب های منبع و کنکوری ارشد مهندسی کامپیوتر با تخفیف همراه با تصاویر و قیمت ها
(۱۵ تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۳ ب.ظ)singleboy0123 نوشته شده توسط: ۶۰۰ مسئله داده ساختارها
۱۰۰۰ نکته برنامه سازی
گسسته(گریمالدی) -فاطمی(ترجمه رضوانی)
-حل تمرین گسسته(گریمالدی)-فاطمی
من از قائمشهرم،این کتابا رو میخوام
فروش کتاب های منبع و کنکوری مهندسی کامپیوتر با تخفیف ۵۰%!!!
(۱۷ مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۰۳ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط: من از ایشون کتاب خریدم خودشون حض.ری اومدن تحویل دادن واقعا واقعا کتابا بسیااااار نو د تمیز بودن خیلی تشکر میکنم ازتون
خواهش میکنم، خوشحالم که راضی بودید، امیدوارم مفید باشن کتابا و تو کنکورم موفق باشید