فروش کتاب های منبع و کنکوری مهندسی کامپیوتر با تخفیف ۵۰%!!! - نسخهی قابل چاپ |
فروش کتاب های منبع و کنکوری مهندسی کامپیوتر با تخفیف ۵۰%!!! - firouziam - 15 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۳۷ ق.ظ
با سلام خدمت دوستان من یه تعداد کتاب منبع و کنکوری مهندسی کامپیوتر(بیشتر نرم افزار و تعدادی هم هوش) برای فروش دارم که مشخصات کاملشونو بهمراه عکس و قیمت در زیر میارم. همه کتابها بخوبی نگهداری شدن و حتی بعضیاشون بدون استفاده بودن و اونایی هم که استفاده شدن کاملا تمیز و سالم هستند. همه کتابها با تخفیف بیش از ۵۰ درصد هستند. هرکسی که مایل به خرید هست پ خ بده تا درباره شرایط ارسال صحبت کنیم. کتابها از بوشهر(برازجان) ارسال میشن و <<هزینه پست به عهده خریدار می باشد>> (حداقل مبلغ خرید ۲۰۰۰۰ تومان) -پایگاه داده - مدرسان(امین شکری) - ۹۱ - ۱۲۵۰۰ >> 6250 >> نو >> فروخته شد -پایگاه داده - مقسمی - ۹۱ - ۱۰۵۰۰ >> 5250 >> H >> فروخته شد -طراحی کامپایلر - مدرسان(امین شکری) - ۹۲ - ۱۶۰۰۰ >> 8000 >> نو >> فروخته شد -طراحی کامپایلر - پوران(روح الله آل شیخ) - ۹۱ - ۸۴۰۰ >> 4200 >> H >> فروخته شد -نظریه زبانها - مدرسان(محمدرضا نامی) - ۸۹ - ۷۷۰۰ >> 3850 >> نو >> فروخته شد -۶۰۰ مسئله داده ساختارها -فاطمی(محمد قدسی) - ۹۱ - ۱۵۰۰۰ >> 9000 >> کاملا نو >> فروخته شد -طراحی الگوریتم - سپاهان(ناصر رضوی) - ۸۹ - ۱۲۵۰۰ >> 6250 >> نو >> فروخته شد -ساختمان داده - پوران(هادی یوسفی) - ۹۰ - ۶۸۰۰ >> 3400 >> H >> فروخته شد -زبانهای برنامه سازی - مقسمی - ۹۰ - ۴۰۰۰ >> 2000 >> H >> فروخته شد -معماری کامپیوتر - پوران(هادی یوسفی) - ۹۱ - ۱۲۰۰۰ >> 6000 >> H >> فروخته شد -زبان تخصصی - راهیان ارشد - ۸۷ - ۸۰۰۰ >> 4000 >> کاملا نو >> فروخته شد -ریاضی مهندسی - مدرسان(حسین نامی) - ۸۹ - ۹۰۰۰ >> 4500 >> کاملا نو -ریاضی مهندسی - نصیر (مهندس کریمی) - ۹۰ - ۱۶۰۰۰ >> 8000 >> کاملا نو -نظریه زبانها لینز - ناقوس(ترجمه صراف زاده) - ۸۸ - ۶۵۰۰ >> 3000 >> نو -نظریه زبانها - سپاهان(حامد سمواتی) - ۸۹ - ۴۸۰۰ >> 2000 >> نو -داده ساختارها - فاطمی (محمد قدسی) - ۸۹ - ۱۳۰۰۰ >> 7000 >> کاملا نو -طراحی الگوریتم CLRS - زبان اصلی(جلد سخت) - ۲۰۰۰۰ >> 10000 >> کاملا نو -۱۰۰۰ نکته برنامه سازی -گسترش علوم - ۸۹ - ۶۰۰۰ >> 3000 >> نو -حل تمرین معماری مانو -ناقوس(سید رضی ) - ۸۸ - ۴۰۰۰ >> 2000 >> کاملا نو -مدار منطقی مانو - ناقوس(ترجمه سید رضی) - ۸۶ - ۷۶۰۰ >> 3500 >> کاملا نو -هوش مصنوعی - پوران(مهدیه شادی ) - ۸۹ - ۵۹۰۰ >> 2700 >> کاملا نو -هوش مصنوعی(راسل) - زبان اصلی(جلد سخت) - ۲۲۰۰۰ >> 10000 >> کاملا نو -تحلیل مدار ۱و۲ - مدرسان(حسین نامی) - ۸۹ - ۱۴۵۰۰ >> 7000 >> کاملا نو -ریاضیات مهندسی - عبدالله شیدفر - ۸۸ - ۵۶۰۰ >> 2500 >> کاملا نو -آمار و احتمالات مهندسی - نادر نعمت الهی - ۸۷ - ۶۰۰۰ >> 2500 >> نو -معماری کامپیوتر - مانو - سپیدنام - ۸۸ - ۶۰۰۰ >> 3000 >> H [color=#FF0000] -معادلات دیفرانسیل - عبدالله شیدفر - ۸۴ - ۳۰۰۰ >> 1200 >> [b]نو -آمار و احتمالات - گسترش علوم(مقسمی-نیکنام) - ۸۷ - ۵۸۰۰ >> 2500 >> نو -زبان عمومی(جلد ۲) لغات - پوران(مهرداد امیری) - ۹۲ - ۱۸۰۰۰ >> 10000 >> H -گسسته(گریمالدی) -فاطمی(ترجمه رضوانی) - ۸۹ - ۲۱۵۰۰ >> 13000 (هر ۴ جلد!) >> کاملا نو -حل تمرین گسسته(گریمالدی)-فاطمی(ترجمه رضوانی) - ۸۹- ۸۵۰۰ >> 4250 (فروش ۵ جلد با هم صورت می گیرد.)>>کاملا نو -آزمونهای ارشد مهندسی کامپیوتر - سنجش - ۹۱ - ۱۳۵۰۰ >> 6000 >> نو -تعدادی از کتابهای پارسه: چاپ ۸۹ و ۹۰ - همگی نو و کاملا نو - همگی به قیمت ۲۰۰۰۰ تومان! -نظریه زبانها و ماشینها -زبانهای برنامه سازی -کامپایلر (۲ عدد) -پایگاه داده -هوش مصنوعی -محاسبات عددی -معماری کامپیوتر -ساختمان گسسته -مدارمنطقی -مدارهای الکتریکی راهنما: کاملا نو : اصلا استفاده نشده و کاملا سالم و تمیز می باشد. نو : استفاده شده ولی به هیچ وجه کثیف نشده و صدمه ندیده، تنها ممکن است در برخی صفحات با مداد علامتی خورده باشد. H: برخی صفحات دارای هایلایت می باشد و مطالب مهم مارک شده اند، اما مارک ها با رنگ های متفاوت و منظم انجام شده و مزاحمتی ایجاد نمی کند.(اگه نیازی هست میتونم از صفحات مارک شده نمونه عکس بزارم.) |
RE: فروش کتاب های منبع و کنکوری ارشد مهندسی کامپیوتر با تخفیف همراه با تصاویر و قیمت ها - singleboy0123 - 15 تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۳ ب.ظ
۶۰۰ مسئله داده ساختارها ۱۰۰۰ نکته برنامه سازی گسسته(گریمالدی) -فاطمی(ترجمه رضوانی) -حل تمرین گسسته(گریمالدی)-فاطمی من از قائمشهرم،این کتابا رو میخوام |
RE: فروش کتاب های منبع و کنکوری ارشد مهندسی کامپیوتر با تخفیف همراه با تصاویر و قیمت ها - firouziam - 15 تیر ۱۳۹۳ ۰۲:۱۳ ب.ظ
(۱۵ تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۳ ب.ظ)singleboy0123 نوشته شده توسط: ۶۰۰ مسئله داده ساختارها در پ خ پاسخ داده شد. |
فروش کتاب های منبع و کنکوری مهندسی کامپیوتر با تخفیف ۵۰%!!! - abji22 - 31 تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۰۴ ب.ظ
سلام من پایگاه مدرسانو میخوام اما توسایتش قیمت نو ۱۲ت زدهه ک بوشهریم |
فروش کتاب های منبع و کنکوری مهندسی کامپیوتر با تخفیف ۵۰%!!! - molai - 31 تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۴۰ ب.ظ
سلام من این کتابهارو میخوام -داده ساختارها - فاطمی (محمد قدسی) -۶۰۰ مسئله داده ساختارها -فاطمی(محمد قدسی) -طراحی الگوریتم - سپاهان(ناصر رضوی) |
فروش کتاب های منبع و کنکوری مهندسی کامپیوتر با تخفیف ۵۰%!!! - abji22 - 17 مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۰۳ ب.ظ
من از ایشون کتاب خریدم خودشون حض.ری اومدن تحویل دادن واقعا واقعا کتابا بسیااااار نو د تمیز بودن خیلی تشکر میکنم ازتون |
فروش کتاب های منبع و کنکوری مهندسی کامپیوتر با تخفیف ۵۰%!!! - abji22 - 25 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۰۳ ب.ظ
داده ساختار قدسی میخوام |
فروش کتاب های منبع و کنکوری مهندسی کامپیوتر با تخفیف ۵۰%!!! - firouziam - 06 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۵ ق.ظ
(۱۷ مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۰۳ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط: من از ایشون کتاب خریدم خودشون حض.ری اومدن تحویل دادن واقعا واقعا کتابا بسیااااار نو د تمیز بودن خیلی تشکر میکنم ازتون خواهش میکنم، خوشحالم که راضی بودید، امیدوارم مفید باشن کتابا و تو کنکورم موفق باشید |