(۱۲ تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۲۱ ب.ظ)Aliteh نوشته شده توسط: سلام
ممنون بابت راهنماییتون
ولی من هنوز سر یک مسئله گیرم که آیا کتاب مرجع رو باید کامل از صفر تا صد خوند ؟ یعنی CLRS رو باید کامل کامل خوند و تمریناتش رو دونه دونه حل کرد؟
یا اینکه قسمت های مهم رو به نحوی پیدا کنیم و اونا رو از روی مرجع بخونیم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
باید توجه کنید که خوندن تمام درسها شبیه هم نیستند!
در خوندن درسهایی مثل طراحی الگوریتم مهم ترین مسئله تحلیل الگوریتم هست.
و بهترین راه برای تحلیل الگوریتم این هست که شما اون الگوریتم را با یک مثال بصورت خط به خط اجرا کنید. تاکید می کنم دقیقا خط به خط اجرا کنید و از چیزی که نفهمیدید عبور نکنید.
چون برخلاف ظاهر الگوریتم ها این الگوریتم ها واقعا دارای نکات ریزی هستند که موقع اجرا با یک مثال خودشون را نشان میدن.
کتاب CLRS کتاب سنگینی نیست و متن ساده ای داره. و همانطور که گفتم طرز خوندن این درس مهم هست.و اگه از پوران هم که بخونید باز باید تک تک الگوریتم ها را تحلیل کنید. پس روش خوندن این درس مهم هست.
شما یک پوشه کاغذ سفید دم دستت باشه به هر الگوریتمی که رسیدی (اصولا یک مثال بعد هر الگوریتم هست) اون را خط به خط بنویس و کنارش در سمت راست ، اون خط الگوریتم که اجرا شده هم با رنگ دیگه بنویس تا کامل تو ذهنت جا بیفته.ولی خیلی تو زیبا نوشتن سخت گیری نکن که وقتت گرفته بشه.
این کاغذ را تو پوشه بگذار، هر جا به مطلبی درباره این الگوریتم رسیدی بطور خلاصه در زیرش در کاغذ مربوطه اضافه کن. در یک ماه آخر موقع جمع بندی هم بدردت می خوره.
سعی کن زمان خوندن CLRS صبح نباشه چون ممکنه همینطور ۳ ساعت بشینی سرش و از بقیه درسها جا بمونی.سعی کن زمانی باشه که تمام درسهای مهم دیگه خونده شده اینجوری اگه از زمان تعیین شده عبور کردید به بقیه درسها کم توجهی نشده.
شما وقتی کتابی مثل CLRS را بخونین دیگه فقط نیاز به تست زدن دارین. و اگه اصولی این درس را یاد بگیرید قدرت تحلیل شما بالا می ره و نگرش شما نسبت به الگوریتم با نگرش کسی که یکسری نکته را حفظ کرده فرق خواهد کرد.