۱-
تیتر با کلمه کلیدی شروع شود: سعی کنید کلمه کلیدی خود را در ابتدای تیتر و نام شرکت خود را در انتهای سایت قرار دهید.
۲-
تمرکز برروی کلمه کلیدی: بر روی کلمه کلیدی در محتوای صفحه تمرکز کنیم.تعداد کلمات محتوای صفحه برای کانتنت ایده آل باید بالای ۳۰۰۰کلمه باشد و تصاویر فیلم و عکس دارد.
۳-
چگالی کلمات کلیدی: بعضی ها فکر میکنند ما هر چه بیشتر کلمه کلیدی را در متن به کار ببریم مفید هستش درحالی که ما باید بدونیم داریم برای انسان محتوا را مینویسیم نه برای ماشین.
۴-
ترافیک سایت: اگر میخواهیم ترافیک و بازدید کننده عظیمی را بگیریم باید بگیم که سایت ما آموزشی هستش و به گوگل بگیم که در این بخش به سمت من یوزر بفرست تا من ببینم که نتیجه درست از ترافیک و رتبه میگیریم.
۵-
سرعت بارگذاری صفحات: بسیار مهم است در وردپرس سوپرکش یا توتال کش را نصب کنند چون سرعت زیادی دارند و سرعت لود محتوای سایتشون کم میشه.
۶-
محتوای کپی:برای محتوای کپی می بایست به گوگل بگیم درسته محتوای من کپی هستش اما ارجاع بده به صفحه خودش این rel=canonical درتگ متا قرار میگیره محتواهای کپی رو حداقل به اون اضافه کنیم و ویرایش کنیم.
۷-
سرعت باز شدن سایت در کروم: باید حواسمون باشه در کروم سرعت لود سایت به چه صورت هست و آنرا چک کنیم.
۸-
بهینه بودن تصاویرسایت: در فتوشاپ در قسمت میتونیم به عکسمون alt اضافه کنیم تا عکس همیشه برای ما باشد.
۹/
کلمه کلیدی: کلمه کلیدی در ۱۰۰کلمه اول باشد چه در صفحه اصلی چه فرعی مبنا در سورس هست محتوا باید بروز باشه.
۱۰/
استفاده از تگ های h1 و h2: این دو تگ همان عنوان مطلب می باشد که حتما استفاده کنیم.
۱۱/
ترتیب استفاده از کلمات کلیدی در تایتل و صفحه: برای
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
خود با ابزار گوگل پلنر متوانیم تعیین کنیم که چه کلماتی به ترتیب استفاده کنیم.البته هر چه کلمه کمتر باشد تخصصی تر می باشد.
۱۲/
لینک به سایت های با کیفیت: به سایت های با کیفیت لینک بدیم تا از جریمه خارج بشیم اگر از سایتی معتبر مطلبی برمیداریم به همون لینک بدیم تا دو هفته از جریمه خارج بشیم امتیاز مثبت هم دارد.
۱۳/
زمینه کاری ما چی هستش؟ چه کنیم که گوگل بفهمه زمینه کاری ما چی هستش؟ما باید به یک سایت معتبر در زمینه کاریمون لینک بدیم.
۱۴/
محتوای بدون اشتباه نوشتاری: اینکه درست بنویسیم بدون غلط املایی تایپ شده باشه و یا قوانین نوشتاری رعایت شده باشه-نرم افزار ویراست یار را در گوگل سرچ نماییم یک پلاگین رایگان هست نصب میکنیم که تمام غلط های املایی را درست میکند حتی نگارشی.قبل از گذاشتن هر مطلبی آن را ویرایست میکنیم.
۱۵-.
میکرو دیتاها: از طراح قالب جوملا یا وردپرس یا هر مدیریت محتوایی بخواهیم که میکرو دیتا را رعایت کند مثل وقتی که کلمه را جستجو میکنیم زیر سرچ اون سایت لینک تصاویر یا قیمت محصول رو میاره.
۱۶-
تعداد لینک های خروجی سایت درست باشه: منظور گذاشتن لینک برای دیگران در سایتمان هستش که پول بگیریم لینک بذاریم اینک مثلا ۴۰ تا لینک یا همون بک لینک داخل صفحه اصلی سایتمان بذاریم مثل سایت های خبری یا دانلودی که بخاطر پول اینکار رو می کن پس دارن به خودشون ضربه میزنن.
۱۷-
کنترل لینک داخلی: هیچ وقت اصرار به لینک کردن کلمات خاص در تمامی مطالب سایتمان نداشته باشیم.
۱۸-
فاکتور گیری گوگل برای رتبه بندی: استفاده از مالتی مدیا.استفاده از کلیپ صوتی و تصویری(فیلم) در سایت.
۱۹-
لینک داخلی: اینکه چندتا از مقالات من به صفحه اصلی مقالات لینک دادن.
۲۰-
لینک دادن داخلی از صفحه آتوریتی دار:از صفحه ای که پیج آتوریتی آن بالاست به صفحه دیگری که برامون مهم هست لینک داخلی بدیم که از اعتبار صفحه آتوریتی دارمون به صفحه مهم انتقال داده بشه.
۲۱-
لینک های غیرفعال با لینک شکسته: مهم هستش که داخل سایتمون به سایت هایی که دیگر وجود ندارن لینک ندیم با اینکه میتونیم از پلاگین نوفالو برای لینک های داخلیمون استفاده کنیم.
۲۲-
سایتمون را با جی تی متریکس: چک کنیم یا با امثال جی تی که بتونیم خطاهای را برطرف کنیم.
۲۳-
بالا بودن اعتبار سایت:تاثیر آن در لینک های داخلی و کوتاه کردن مسیر صفحات سایت برای پیدا کردن راحت صفحات برای یوزر
۲۴-
دسته بندی موضوعی محتوای سایت: کاربر باید از طریق مقالات وارد سایتمون بشه سپس به صفحه اصلی تا اینکه کاربر بخواد صفحه اصلی ما رو با شعارهامون ببینه.دامنه کلمات را گسترش بدیم و برای هرکدام محتوا نویسی کنیم.
۲۵-
محتوای بی کیفیت: دارای عنوان بی کیفیت هست که ربطی هم محتوا به خواسته کاربر ندارد محتوایی بی کیفیت هست که ورود اطلاعات به درستی وارد نشده که به اشتراک نذاشته و لینک ندن و لایک نکنن.
۲۶-
لینک دادن به سایت هایی دیگر: اگر مطلبی مینویسم در مورد چیزی به سایت یا ابزاری که در موردش وجود داره لینک بدیم و تاثیرش رو ببینیم و نترسیم.
۲۷-
خرید لینک: از سایت های کم ارزش لینک نخریم که در فوتر یا با کسی که لینک میفروشند از سایت هایی که تولید محتوای حرفه ای می کنن ازشون پست اختصاصی بگیریم و حتما از سایت هایی لینک بگیریم که آتوریتی بالا دارند.
۲۸-
صبور باشیم در سئو: سئو مثل خرید کالایی از گوگل نیست که سریع انجام بشه تلاش کنیم و تولید محتوا کنیم هر روز صبر کنیم تا گوگل به ترتیب چک کند.
بچه ها اگر مطلب مفید بود ممنون میشم اگه لایک کنید و اگر شد به اشتراک بزارید تا بقیه هم استفاده کنن واقعا ممنون از همکاریتون،ادامه مطلب..