(۲۲ مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۴۶ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: شرایطش که من دیدم اینه که اگه دختری باید چادر بپوشی! چیز دیگه ای ندیدم ولی یکی از بچه های مانشت که دانشجو اونجاست خیلی تعریفی نکرده بود ازش مث اینکه خیلی مقرراتی هستن
شرایطش اینهاست:
شرایط و ضوابط اختصاصی پذیرش دانشجو در دانشگاه شاهد
۱- اعتقاد به دین مبین اسلام والتزام عملی به احکام
۲- اعتقاد و التزام عملی به ولایت فقیه، نظام جمهوری اسلامی و قانون اساسی
۳- عدم سابقه وابستگی تشکیلاتی، هواداری از احزاب و سازمان ها و گروه های غیر قانونی
۴- نداشتن سابقه محکومیت کیفری مؤثر
۵- پایبندی کامل به ضوابط و مقررات دانشگاه
۶- رعایت کامل ضوابط پوشش اسلامی و شؤنات اسلامی برای خواهران و برادران (اعتقاد و التزام عملی به چادر به عنوان حجاب برتر برای خواهران ضروری است)
- بدیهی است در خصوص صلاحیت های عمومی متقاضیان دوره و احراز موارد فوق بررسی لازم از سوی هسته گزینش دانشگاه صورت پذیرفته و پذیرش نهایی داوطلبان منوط به تأیید هسته گزینش دانشگاه خواهد بود.
این بند آخری که گفته تحقیق میکنیم رو من تجربه بدی دارم ازش، دو سال پیش که من اولین بار امتحان دادم رتبهام شد ۱۸۰۰ و امام رضا رو میآوردم اما تو همین مرحله رد شدم و توی کارنامه شماره ۲ رو زدن، بعد کاشف به عمل اومد که تا رتبههای ۳۰۰۰ رو گرفته و من هرچی پیگیر شدم که چرا من رو رد کردید هیچکس جوابگو نبود
(۲۲ مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۴۶ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: راجع به دانشگاه گرگان کسی چیزی میدونه؟؟
من انتخاب اولم رو زدم دانشگاه گلستان (گرگان)
اعضای هیئت عملمیش خوب بود
اکثرا از امیر کبیر و علم صنعت و ... دکترا داشتند. تنها مشکلش اینه که خوابگاه ارائه نمیده اما خوابگاه خودگردان دارد.
این لیست کل هیئت علمی دانشگاه است:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
این هم اعضای گروه کامپیوتر دانشگاه گرگان:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
اینقدر که خورده تو ذوقم امسال که نمیدونم با ۷۵۹ که من توی نرمافزار دارم آیا قبول میشم!