مواردی که گفتی بستگی به خودت داره من تقریبا خیلیاشو امتحان کردم
فلش کارت نوشتن خیلی خوبه، به شرطی که درگیر ظاهرش نشی،واقعا استفاده کنی، اما من خودم نوشتن لغاتو توو دفترچه ترجیح میدم چون به جایی میرسی که لغات تعدادشون زیاد میشه، هرکدون چندتا مترادفو متضاد داره، کلا پدر آدم در میاد، من خودم مشکل زیادی توو حفظ لغات دارم، و متوجه شدم تنها یه راه هست که حفظشون کنم، وقتی هر لغتو یاد میگیرم، همونجا خودم یه جمله باهاش بنویسم، خوندن جملات دیکشنری و کتاب فایده نداره، تا وقتی خودت جمله نسازی باهاش کلا فراموشش میکنی
برای هر کتاب یه دفترچه رو کلا از ذهنت بیرون کن، من انقدر ازین کارا کردمو ول کردم، اگه دختر منظمی هستی، یه دفتر کلاسو ی بردار، و پارتیشن بندیش کن، هر قسمت برای یه کتابت، من خودم پارتیشن هام بر اساس کتاب نبود، یه قسمت vocab یه قسمت grammer یه قسمت writing و قسمتای دیگه که خودم دوست داشتم مثلا یکیش نوشتن نامه برای خودم بود، خیلی کم میکنه توو رایتینگ و حتی مکالمه ت چون داری زندگی روزمره تو مینوسی
سریال های خارجکی خیییییلی زیاد نگاه کن، من معتاد سریالم، اصلا بخاطر زبان شروعش نکردم اما میلی تاثیر داره، یک توی لیسنینگم بهم کمک کرده، دو توی جملات فیکسی که توو مکالمه ی روزمره هست، سه توو امتحانام
) خیلی وقتا جواب یه سوالو از شنیده هام توی فیلما مینویسم، کلا فیلم و سریال عااالیه، من اوایل با زیر نویس فارسی میدیدم، همونشم خیلی مفید بود
درکل زبان خووندن یه قلقی میخاد که خودت باید قلقتو کشف کنی
اهان راستی ، من ازونجایی که دچار کمبود وقت شدید شدم ، کتاب زبانمو بیرون سیمی کردم و بین هر صفحه یه ورق اچار
گذاشتم، اینطوری هم کتابم کثیف نمیشه هم هرچی سر کلاس گفته شده رو مینویسم کنار درس مربوطه ش، خیلی راحتترم
نکته ی دیگه ای که خیلی مسخرس اما واقعا مهمه، اینه که با دیکشنری خیلی میلی دوست باش،هرلغتیو بهش سر میزنی تمام قسمتشو بخون
اینا نتیجه ی ٢ سال اخیر منه که فشرده بدون وقفه خودمو از هیچی به ادونس رسوندم بازم یادم بیاد میگم