(۲۴ تیر ۱۳۹۰ ۱۱:۱۲ ب.ظ)HRZ نوشته شده توسط: سلام بچهها امروز چی کار کردید چقد مطالعه کردید؟ من امروز فصل شش مدار رو ((مدارات ترکیبی)) رو تموم کردم. یه سی تایی از تستاشو هم حل کردم، فردا هم میخوام تستای باقی مونده رو حل کنم بعد برم سراغ فصل هفت و تستاشو هم حل کنم مدار تو چارت درسیمون نبوده و اولین باری که دارم مطالب مدار رو می خونم البته قبلا تو هنرستان یه چیزایی خونده بودم واسه همین هم سرعتم یکم پایینه
فکر کنم یکی از رتبه های خیلی خوب سال جاری شما باشید خیلی خوب می خونید بهتون تبریک می گم .من امروز خیلی خوب خوندم .امروز مدار پوران رو تا تمرین ۱۰ فصل ۱ رو خوندم .یه ساعتی هم زبان خوندم.منطقی فصل اول رو از رو پوران استارت زدم حدود یه ۱۰ صفخه خوندم .در کل امروز از خودم راضی بودم .راستی یه سوال امروز فکر می کردم اگه امسال قبول نشدم چه می کنم ؟ خیلی فکر کردم در طول روز داشتم بهش فکر می کردم .یهو فکر جالبی کردم یه خورده نگاهم رو به بالای سرم کردم گفتم خودت گفته ای دنیا ملعبه است .یعنی کارهای دنیا. به این جمله که فکر کردم دیدم اگه کنکور اسباب بازیه پس میشه به چشم یه بازی نگاه کرد .نه؟
آره می خوام به چشم یه بازی بهش نگاه کنم ویادم هست بازی اشکنک داره .سر شکستنک داره .این جوری که بهش نگاه کردم دلم آروم شد .اگه بدونم که یه بازیه که باید خوب بازی کنم که ازش لذت ببرم این طوری دیگه به فکر باختن نیستم .اگه گیم اوور شدم .نیو گیم می کنم .یا می رم سراغ یه بازیه دیگه .بعد که خوبتر نگاه کردم دیدم .زندگی همش بازیه حتی بابا ومامانا هم بازی می کنن .اگه همه این طوری به زندگی نگاه کنیم می بینیم که خیلی هم ارزشی نداره فقط باید طوری بازی کنی که درحین لذت بردن ارش گیم اوور هم نشی اما اگه شدی بگو یاعلی ودوباره شروع کن!!!!!!!!!!