زمان کنونی: ۰۶ دى ۱۴۰۳, ۱۱:۲۹ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
دوستان ورودی جدید نرم افزار شریف (واحدهای ترم اول)
سلام
همون طور که دوستان جدید الورود نمی دونن؛ این ترم دو تا از استادهای گروه نیستن و به نوعی قطهی درس وجود داره. من این ترم چند تا درس با ارشدها دارم. یکیشون درس دکتر صفری به نام تئوری بازیها است. دوستانی که مایل هستند( جهت انجام تقلب در تمرینها و سر جلسه) لطفاً اطلاع بدن. درس دیگه ای که می خوام بردارم هنوز معلوم نیست و محتاج کمک دوستان هستیم
سلام!
خوب این پستتون هم خبرای خوب (استاد بودن شما)داشت هم خبرای بد(نبودن ۲ تا از استادای گروه)! به نظر خودتون برای کسی که می خواد گرایش نرم افزار رو انتخاب کنه (در مقابل الگوریتم محاسبات) این درس رو ترم اول برداره خوبه یا نه؟ من خیلی تو انتخاب درسای ترم اول دودلم چون هنوز تصمیم قطعی نگرفتم که کدوم گرایش رو می خوام انتخاب کنم واسه همین فکر می کنم درسای ترم ۱ بتونه خیلی کمکم کنه! شما پیشنهادتون برای درسای ترم ۱ چیه؟
to get something you've never had, you have to do something you've never done
آهان! آخه گفیتد که چند تا از استادا نیستند گفتم شاید شما درس میدید. به هر حال ببخشید به خاطر برداشت غلط!: دی
ولی میشه یکم در انتخاب درسای ترم اول منو راهنمایی کنید.
to get something you've never had, you have to do something you've never done