(۱۲ خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۵۲ ب.ظ)azade053069 نوشته شده توسط: سلام به همه
میدونم که دوستان زیادی اینجا هستن که سال دومشون بوده که کنکور دادن و خدارو شکر نتیجه ی خوبی گرفتن(که البته باعث می شن کسایی مث من امیدوار بشن )
تو تاپیک های دیگه کم و بیش سعی کردن تجربه شونو به بقیه منتقل کنن ولی فک کنم اگه این تجربیات یه جا جمع بشه بیشتر کمک کنه،سوالات زیادی برای ما که می خوایم سال دوم کنکور بدیم پیش اومده، مثلا:
-از کی باید شروع کنیم(با توجه به اینکه الان ذهنمون یه کم خسته س)؟
-لازمه منابعمون و عوض کنیم -آیا اگه دوباره همون کتابای قبلی رو بخونیم هیچ فایده ای داره؟
-ساعت مطالعاتی مث پارسال باید زیاد باشه یا به خاطر تکراری بودن درسا می تونیم امسال کنار درس خوند یه کمم زندگی کنیم(مثلا سر کار بریم و...)
یا هر نکته ی دیگه ای که فک می کنید کمک کنه اگه بابقیه درمیون بذارید ممنون میشم
سلام و خسته نباشید به همه دوستان سال دومی
من هم خیلی به این سوالات فکر کردم. کمترین مزیتی که فکر میکنم ما سال دومی ها نسبت به سال اولی ها داریم اینه که تجربه ای توی این زمینه داریم. یعنی ما یک بار توی شرایط قبل از کنکور و خود کنکور بودیم و اشکالات خودمون رو تجزیه و تحلیل کردیم و اگه یکی در مورد مطلبی و یا حس و حالی از دوره کنکور صحبت کنه بهتر همذات پنداری می کنیم و با ایمان بیشتری اون حرف رو قبول میکنیم. اینکه از کی شروع کنیم و یا چه منبعی بخونیم و ساعات مطالعمون چقدر باشه با توجه به همین تجربه ای که گفتم تقریبا میتونم بگم دستمون هست. در مورد منبع ، اینکه منبعی که ما خوندیم جوابگو بوده یا نه که اگه جوابگو بوده پس مشخصه جزوه خوبی هست. چون طبق تجربیاتی که میبینیم گاهی ممکنه جزوه ای گمنام مطلب رو خیلی خوب بیان کرده باشه. یک سری از دروس هم که من نیازی به استفاده از چند منبع میبینم. البته نه اینکه همه اون منابع رو کامل بخونید بلکه یکی از منابع رو بعنوان منبع اصلی و دیگری رو بعنوان کمکی استفاده کنید و هر جایی که دیدید منبع اصلی مطلبی رو نامفهوم توضیح داده یا مطلبی و یا روشی اصلا بیان نشده به کتاب کمکی رجوع کنید. خوشبختانه اونقدری زمان نگذشته که مطالب از ذهن پریده باشه و خیلی از مطالب توی ذهن هستن. و امسال میشه با مرور سریع ازشون گذشت.
در مورد اینکه از کی شروع کنیم بر اساس تجربه ای که از سرعت مطالعه خودمون داریم و اینکه کدوم از درسا رو سال گذشته نخوندیم یا ناقص خوندیم که باید بررسی بشن چون زمانی که ممکنه به خودش اختصاص بده نا مشخصه. چون مطالب دروسی که خوندیم دستمونه و میدونیم توی کدوم مورد مشکل داریم یا اینکه کدوم مطالب رو میتونیم سریع ازش بگذریم. بنابراین بر اساس همین مطلب بازه زمانی میتونید مطالعه تون رو تموم کنید رو بدست بیارید. با اینکار انتهای بازه که مشخصه و زمان کنکوره، بازه رو هم که دارید، شروع بازه مشخص میشه. که البته باید زمان مورد نظر برای جمع بندی رو هم بهش اضافه کرد. نکته ای که برای همه ما شاید چیز دقت نشده ای نباشه اینه که ممکنه توی این بازه مسائل پیش بینی نشده ای هم اتفاق بیفته که باعث شه از برنامه عقب بیفتیم. پس این هم یکمی بازه رو بزرگتر میکنه.
همین مسئله ذکر شده و زمان مطالعه ، متناسب با خود شخصه. من خودم توی زمان طولانی مطالعه در روز بازدهی خوبی ندارم و بنابراین ترجیح میدم زودتر شروع کنم.
چیزی که مهم هست اینه که مطالب رو نباید اون قدر خوند تا توی ذهن بمونن بلکه باید طوری خوند که مفهومش رو درک کرد.
موفق باشید و باشیم