سلام
من هم به نوبه خودم تشکر میکنم و اعلام آمادگی. در مملکتی که همه عادت دارند گلیم خودشون رو از آب بکشند و حاضر نیستن بدون چشمداشت قدمی برای کسی بردارن واقعا" جای تشکر و تقدیر داره و نشان دهنده روحیه فداکارانه ایشون هست.
بقول خودشون یه اقدام نمادینه!
سخنرانی خوبی بود؟
حالا لطفا" نفری ۱۰۰/۰۰۰ بیاین بالا میخواهیم تالار را جهانی کنیم.
نظرتون چیه یه صندوق مانشتی هم درست کنیم؟ من با وجود کمبود وقت حاضرم مسئولیتش رو بپذیرم.
البته با اجازه آقای تنهایی یه خاطره ای براتون بگم جالبه.از اینکه
دوستی داشتم که رشته مدیریت در دانشگاه آزاد خونده بود ولی کاری پیدا نمیکرد. چند تا از این کتابهای موفقیت خوند و یه هویی متحول شد. یه دفتر گرفت و یه شرکت تحقیقات مدیریت زد. حالا همه مونده بودن که تو این مملکت که مدیریت ارثی هست میخواد چیکار کنه. باورتون نمیشه که یک تالار اجاره کرد و یه سمینار مدیریت راه انداخت. فقط خوب حرف میزد(از فواید کتابهای موفقیت) . خلاصه کسی تقریبا" نمیدونست اون میخواد در این سمینار چکارکنه. همه هم فکر میکردن اون به دانشگاهی جایی وابسته هست در حالیکه هیچی پشت ماجرا نبود. با نامه هایی که برای سازمانهای بزرگ دولتی فرستاد و سخنرانیهایی که کرد بالاخره سمینار رو برگزار کرد. کارش همین شد که هر سال این سمینار رو برگزار کنه و خودش شده بود دبیر سمینار . باورتون نمیشه که یه دفتر ۴۰ متری داشت با ۲۰ خط تلفن ،سایت. فراخوان بین المللی میداد .خب دار اینجور موارد همه مقاله میدن وکسی نمیدونه پشت ماجرا چیزی نیست.خلاصه میلیاردر شد. یادم میاد مهمانهای خارجی هم بعد از دو سه سال داشت اوایل از بنگلادش و نیجر و ساحل عاج ودر سالهای اخیر از کشورهای اروپایی و امریکا.تقریبا" این سمینار بیشتر سمی نهار هست واسه مدیران دولتی ولی درآمد ناشی از اسپانسرها و شرکتهای خدمات مدیریتی از میلیارد هم گذشته. بعد از ۸ سال اخیرا" سازمانهای دولتی در برگزاری سمینار باهاش شریک شده اند. دفتر ۴۰ متری استیجاری که هم محل زندگی و هم محل کار بود الآن به یک دفتر ۴۰۰ متری تبدیل شده با بیش از سی چهل نفر کارمند.برای ملاقات با ایشون باید کلی وقت بگذاری. باورتون نمیشه من که میدونم اون با معدل ۱۳ در رشته مدیریت دانشگاه آزاد خوراسکان فارغ التحصیل شده و تقریبا" از همه چی غیر از مدیریت سر در میآره ولی گاهی در روزنامهها با هاش مصاحبه هم میکنن. بخودم میگم صفای بچه های فنی که نان فکر شون رو میخورن.نه نان زبانشون را! با وجود این همه زحمت انقدر بی ادعا هستن.
بریا همه آرزوی موفقیت دارم