(۰۵ خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۵۳ ب.ظ)--masumeh نوشته شده توسط: من کارشناسیمو در یکی از دانشگاههای سراسری گرفتم و دانشجوی خوبی هم بودم ولی به دلیل برخی مسائلی که برام پیش اومد ارشد را آزاد گرفتم و با رتبه یک فارغ التحصیل شدم موقع دفاعم استاد راهنمام از خوشحالی نحوه ارائه من در پوست خود نمی گنجید الان هم دانشگاه بصورت حق التدریسی درس میدم و فوق العاده هم به درس علاقمندم اینقدر سعی می کنم مزالب را جامع توضیح دهم که بعضی وقتها بچه ها از حجم جزوه گلایه مند میشن خب طبعا دوست دارم دکترا را در دانشگاه سراسری بخونم ولی ظاهرا چون ارشد را در آزاد گرفتم امیدی نیست و درس خوندن برای دکترا بی فایده است می خواستم از دوستان مشورت بگیرم ببینم نظرتون در مورد اینکه من دوباره کنکور بدم و ارشد را سراسری بخونم چیه؟
چون همانطور که می دونید خیلی از دانشگاهها بدون آزمون دانشجوهای ارشد استعداد درخشان را جذب می کنن؟
یکی دیگه از دلایلی که می خوام این کار را بکنم تقویت رزومه از نظر مقاله است چون دیگه دانشجو نیستم استادای دیگه وقتر، سر کار کردن مقاله نمی ذارن و موضوع من هم شبکه ای بود ولی خیلی دیگه قدیمی شده و چون نرم افزاری هستم می خوام از اول روی یک موصوع نرم افزاری با یه استاد خوب کار کنم
من فقط دارای ۳ مقاله کنفرانسی داخل هستم -دوتا مدرک زبان معتبر نیز دارم
سلام دوست عزیز..برای بعضی از دانشگاههای سراسری رزومه خیلی مهمه مثل اینکه از کجا فارغ التحصیل شده باشی و .. ولی برای بعضی دیگه ،مقاله و پایان نامه و اینها هم مهمه...از کدوم واحد دانشگاه ازاد مدرک گرفتی؟ واینکه اگه شرایط بورس دانشگاه ازاد رو داری چه کاریه که بخوای دوباره ارشد بخونی با بورسیه دانشگاه ازاد دکترا بخون