(۰۲ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۹ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: ببینید شرایط برای کنکور دادن هم قطعاً بیتأثیر نبوده. این احتمال کم نیست موقعی که کنکور IT بوده، نگرانی سر جلسه نگذاشته تا به سوالات خوب پاسخ بدید، از طرفی برای کنکور معماری، شما دیگه نگرانی خاصی احتمالاً نداشتید چون برای آیتی خوانده بودید و امتحانش رو هم داده بودید.
در کل میخوام بگم که اولاً همه جوانب رو در نظر بگیرید؛ بعد هم این خودتون هستید که در نهایت باید از تصمیمی که گرفتید، راضی باشید؛ خواه اینکه یک سال پشت کنکور بمونید یا اینکه همین امسال دانشجوی ارشد باشید. مهمترین چیز راضی کردن خود هست.
این حرفتون کاملاً درسته، من سر کنکور کامپیوتر هیچ نگرانی نداشتم.
من امسال اصلاً نمی تونم دانشجوی ارشد بشم، چون ۱۰۰% مطمئنم قبول نمی شم. (فقط تهران زدم)
چیزی که الان ذهنمو مشغول کرده اینه که سال دیگه هم واسه آی تی بخونم (با توجه به ظرفیت ها و بی برنامگی سنجش) یا معماری؟؟
بعد علاقه واسم بین این دو مورد خیلی اهمیت نداره.
بنده فردی هستم وقتی می خواهم نظر بدم و فکر کنم تابع باتر فلی افکت میشم ..
ایشون اگر مهندسی کامپیوتر می خواست شرکت کنه منم هم نظر می شدم باهاتون!
ولی وقتی قصذش ای تی کنکوری ک سوالاتش ی طرف از جزوات وامتحانی پایان ترم پلی تکنیک شبکه میاد
طرف دیگشم اون سوالای المپیادی داده و الگوریتم...
عملا هرچقدر بخونن میشه کشک باید اخر سر برن شانسی امتحان بدن.
[/quote]
نظر من هم همینه، ولی امسال که قبول نمیشم قطعاً
واسه سال دیگه که می خوام برنامه ریزی کنم، نمیدونم رو آی تی با این وضعیت حسابی باز کنم یا نه؟
واسه جفتش بخونم؟؟؟؟؟ (با توجه به این که خوندن درسای آی تی خیلی ازن وقتی نمی گیره و همه درسا رو خلاصه کردم. :-؟؟)
(۰۲ خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۲۰ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: (02 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۸ ب.ظ)Trex2008 نوشته شده توسط: ولی وقتی قصذش ای تی کنکوری ک سوالاتش ی طرف از جزوات وامتحانی پایان ترم پلی تکنیک شبکه میاد
طرف دیگشم اون سوالای المپیادی داده و الگوریتم...
حرف دل منو یه نفر گفت اینجا
سوالای شبکه واسه پلی تکنیک نبوووود