از لحاظ سطح علمی و رتبهی دانشگاه راستش نمیدونم چی بگم. (
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
رو یه نگاه بندازین) به غیر از رشتههای مهندسی حالا، توی تربیت بدنی و روانشناسی اینا جز قطبای ایرانه.
از اینا بگذریم از لحاظ استاد هم یک دانشیار هست به اسم دکتر شنبهزاده که اگه قصد کار روی موضوعای مربوط به تصویر و vision و از این دست کارها دارین، خودشون و دانشجوهای دکترا و ارشد اینجاشون به نظرم میتونن خوب کمکتون کنن. خیلی آدم منظم و دوست داشتنی هستن.
یکی دیگه هم دکتر پدرام هستن که بیشتر تو حوزههای داده کاوی (Data Mining) کار میکنن. آدم نسبتا شناسی هستن و به نظرم یادگیری ماشین رو (Machine Learning) خیلی خوب تدریس میکنن و شاید سر کلاس دانشجوهای دیگهای از دانشگاههای دیگه هم ببینین! با ایشونم کارهای داده کاوی، NLP، بیوانفورماتیکی و ... میتونین باهاشون انجام بدین.
دکتر کلارستاقی هستن که تو زمینه پردازش صوت کار میکنن البته دانشجوهاشون چیزای مختلفی کار میکنن.
دکتر عشقی هست بیشتر تو زمینهی شبکههای وایرلس.
خانوم دکتر امجدیفرد که من با دانشجوهاش در ارتباط نیستم وای درسای شبکهی عصبی و فازیو گاهی ارایه میدن!
دکتر احسان ملکیان که هیئت علمی همین جاست که جدن آدم شناسی هستن تو شبکه. سر کلاساشونم از دانشجوهای دانشگاههای خوب هست اکثر اوقات و تو زمینهی پروژه تون بسیار کمک خوبی میتونه باشه اگه به سمت شبکه بیاید پا به پاتن میاد
یکی دو نفر دیگه هستن که من نمیشناسمشون.
امکانات دانشگاه دقیقا نمیدونم منظورتون چیه. دانشگاه دو تا تیکهس یکی تو کرج که خیلی خیلی بزرگه و همه چیز توش متمرکزه و یکی هم تو تهران کنار مترو دروازه دولت که کوچیکترتر از کرجه. کلاسای هوش تو تهران برگزار میشه.
خوابگاهم میدن بهتون، خوابگاه تهران خارج دانشگاس ولی فاصلهی آنچنانی نداره. (به نظرم خوابگاهای کرج خیلی بهتر از تهرانه)
از لحاظ ادامه تحصیلم خوب دکترا نداره برای هوش ولی گویا داره کارایی از چند مدت قبل براش انجام میشه و تا اونجایی که من میدونم برای دکترای علوم تصمیم کارایی شده. خوبیشم اینکه خوارزمی تو تهرانه و شما میتونین رابطهی مستمری با بقیه دانشگاهای تهران داشته باشین! واسه خارجو اینام که میگین دیگه فک کنم بگم به خودتون بستگی داره بیرا نگفتم.
درکل اینا برداشتای من از جاییه که توشم. ممکنه اشتباه هم باشه ولی همینه
اگه کمکی ازم بر بیاد باز در خدمتم.