در گرایش هوش مصنوعی : دانشگاه خوارزمی در چه سطحی هست ؟ - نسخهی قابل چاپ |
در گرایش هوش مصنوعی : دانشگاه خوارزمی در چه سطحی هست ؟ - reza6966 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۵۰ ب.ظ
سلام دانشگاه خوارزمی در گرایش هوش مصنوعی در چه سطحی است ؟؟؟ از نظر : سطح علمی رنک دانشگاه استاد هاشون امکانات دانشگاه خوابگاه و از نظر ادامه تحصیل چه ایران و چه خارج از ایران سپاس |
RE: در گرایش هوش مصنوعی : دانشگاه خوارزمی در چه سطحی هست ؟ - sahebgharan - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۵ ب.ظ
از لحاظ سطح علمی و رتبهی دانشگاه راستش نمیدونم چی بگم. ( مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. رو یه نگاه بندازین) به غیر از رشتههای مهندسی حالا، توی تربیت بدنی و روانشناسی اینا جز قطبای ایرانه. از اینا بگذریم از لحاظ استاد هم یک دانشیار هست به اسم دکتر شنبهزاده که اگه قصد کار روی موضوعای مربوط به تصویر و vision و از این دست کارها دارین، خودشون و دانشجوهای دکترا و ارشد اینجاشون به نظرم میتونن خوب کمکتون کنن. خیلی آدم منظم و دوست داشتنی هستن. یکی دیگه هم دکتر پدرام هستن که بیشتر تو حوزههای داده کاوی (Data Mining) کار میکنن. آدم نسبتا شناسی هستن و به نظرم یادگیری ماشین رو (Machine Learning) خیلی خوب تدریس میکنن و شاید سر کلاس دانشجوهای دیگهای از دانشگاههای دیگه هم ببینین! با ایشونم کارهای داده کاوی، NLP، بیوانفورماتیکی و ... میتونین باهاشون انجام بدین. دکتر کلارستاقی هستن که تو زمینه پردازش صوت کار میکنن البته دانشجوهاشون چیزای مختلفی کار میکنن. دکتر عشقی هست بیشتر تو زمینهی شبکههای وایرلس. خانوم دکتر امجدیفرد که من با دانشجوهاش در ارتباط نیستم وای درسای شبکهی عصبی و فازیو گاهی ارایه میدن! دکتر احسان ملکیان که هیئت علمی همین جاست که جدن آدم شناسی هستن تو شبکه. سر کلاساشونم از دانشجوهای دانشگاههای خوب هست اکثر اوقات و تو زمینهی پروژه تون بسیار کمک خوبی میتونه باشه اگه به سمت شبکه بیاید پا به پاتن میاد یکی دو نفر دیگه هستن که من نمیشناسمشون. امکانات دانشگاه دقیقا نمیدونم منظورتون چیه. دانشگاه دو تا تیکهس یکی تو کرج که خیلی خیلی بزرگه و همه چیز توش متمرکزه و یکی هم تو تهران کنار مترو دروازه دولت که کوچیکترتر از کرجه. کلاسای هوش تو تهران برگزار میشه. خوابگاهم میدن بهتون، خوابگاه تهران خارج دانشگاس ولی فاصلهی آنچنانی نداره. (به نظرم خوابگاهای کرج خیلی بهتر از تهرانه) از لحاظ ادامه تحصیلم خوب دکترا نداره برای هوش ولی گویا داره کارایی از چند مدت قبل براش انجام میشه و تا اونجایی که من میدونم برای دکترای علوم تصمیم کارایی شده. خوبیشم اینکه خوارزمی تو تهرانه و شما میتونین رابطهی مستمری با بقیه دانشگاهای تهران داشته باشین! واسه خارجو اینام که میگین دیگه فک کنم بگم به خودتون بستگی داره بیرا نگفتم. درکل اینا برداشتای من از جاییه که توشم. ممکنه اشتباه هم باشه ولی همینه اگه کمکی ازم بر بیاد باز در خدمتم. |
RE: در گرایش هوش مصنوعی : دانشگاه خوارزمی در چه سطحی هست ؟ - hap777 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۸ ق.ظ
کامل و دقیق توضیح دادن حرفی برای گفتن نمی مونه فقط دانشگاه تو رنکینگ فکر میکنم دانشگاه نوزدهمه البته چون صنعتی نیست با دانشگاههای مادر مقایسه میشه. به طور کلی فنیش ضعیفه البته نسبت به دانشگاههای دیگه ی تهران.کارشناسی ارشدش از کارشناسیش بهتره چون اکثر اساتید کارشناسی ارشدش دروس کارشناسی رو تدریس نمی کنند. |
RE: در گرایش هوش مصنوعی : دانشگاه خوارزمی در چه سطحی هست ؟ - مهرانگیز - ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۶ ق.ظ
در همین گرایش خوارزمی بهتره یا دانشگاه اصفهان؟؟ |
RE: در گرایش هوش مصنوعی : دانشگاه خوارزمی در چه سطحی هست ؟ - parinaz_st70 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۴۳ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۶ ق.ظ)مهرانگیز نوشته شده توسط: در همین گرایش خوارزمی بهتره یا دانشگاه اصفهان؟؟ اصفهان بهتره.....اکثر ماهایی که خوارزمی رو تو انتخاب رشته امون داریم واسه اینه که به زور تهران بمونیم ..... |
RE: در گرایش هوش مصنوعی : دانشگاه خوارزمی در چه سطحی هست ؟ - jesan - 30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۵ ق.ظ
به نظر شما من خوارزمی رو بعد شیراز و صنعتی اصفهان بزنم یا قبلش |
RE: در گرایش هوش مصنوعی : دانشگاه خوارزمی در چه سطحی هست ؟ - sahebgharan - 30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۴۵ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۸ ق.ظ)hap777 نوشته شده توسط: کامل و دقیق توضیح دادن حرفی برای گفتن نمی مونهچه خووب آره تو رنکینگ دانشگاه های مادر قرار میگیره نه صنعتیا! راستش استادهاش قدیمین و قبلها درسای کارشناسی و ارائه میدادن. مثلا درس data mining برای کارشناسی ها سال ۸۴ اینا ارائه میدادن (اختیاری) من فک نکنم جای دیگهای تو اون زمانا هم چین چیزی حتی واسه ارشدا ارائه میشده! یا وب کاوی و یا متن کاوی هم همین طوره. ولی درباره کارشناسیش خبر ندارم و در کل چیزه جذب کنندهای نشنیدم بیشترین ضرری که خوارزمی کرده این بود که گروه هوش و علوم تصمیم اینا در ابتدا کرج بوده نه تهران! فک کنم منظورمو میفهمین. ولی از سال قبل موافقت وزراتو میگیرنو منتقلش میکنن به تهران. (البتهی جای دانشگاه تو کرج خیلی مناسبه ولی تهران خب جذابیت خودشو داره) من تو پست قبلی آنچنان مطمئن نبودم وگرنه از استادها دربارهی اومدن دکترای هوش تو سال بعدم شنیدمو پرسیدم! خوارزمی با تهران بودنش خوب را میفته به نظرم. الان مگه چندتا دانشگاه علوم تصمیم ارشد میارن همین خوارزمی و امیرکبیر و علوم اقتصادی... بالاخره علاوه بر جذابیت تهران بودن قدرت رئیس دانشگاه هم بالاس نمی خوام بگم اینجا خفنه یا دیگه بابا از {مثلا} از صنعتی اصفهان بالاتره، نه اصلا، ولی تهرانه، به نظرم {چه خوب، چه بد} شیب پیشرفت ش نماییه به همین خاطر! |
RE: در گرایش هوش مصنوعی : دانشگاه خوارزمی در چه سطحی هست ؟ - reza6966 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۳۰ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۴۵ ب.ظ)sahebgharan نوشته شده توسط: چه خووب از تعداد اساتید کامپیوتر (به خصوص هوش) خبر دارید ؟ آخه طبق آماری که یکی از دوستان توی مانشت گذاشته بود , تعداد ۱ دانشیار و ۸ استادیار و ۳ مربی هست که حتی از خواجه نصیر هم بیشتر بود |
در گرایش هوش مصنوعی : دانشگاه خوارزمی در چه سطحی هست ؟ - sahebgharan - 30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۲۴ ب.ظ
والا اینجاها میتونی ببینیشون تو google scholar هم که می تونی مقالهها رو ببینی: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. تو تعداد دانشیارا هم یه چیزی امروز فهمیدم که انگار نامه و مکاتبات انجام شده که یکی از استادا دانشیارن دیگه! (راستش من ۸ تا اینا از هیئت علمیو دیدم بقیه دیگه به کارم نخوردن که رویت شن ) |
در گرایش هوش مصنوعی : دانشگاه خوارزمی در چه سطحی هست ؟ - farzad781 - 21 آذر ۱۳۹۴ ۰۲:۳۳ ق.ظ
بله دانشگاه خوارزمی دارای ۱دانشیار و ۸ استادیار هستش من با دکتر شنبه زاده ، دکتر امجدی فر، دکتر پدرام، دکتر کلارستاقی، در دوره ارشد درس داشتم ادمهای باسوادی هستن |